Στα Γραφεία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφερείας Ν. Αιγαίου ο Μητροπολίτης Σύρου

Newsroom
11/02/2022 18:49
 
 
 

Τα Γραφεία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, στην έδρα της Περιφέρειας την Ερμούπολη, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την αποχώρηση του Διοικητού Υποστρατήγου κ. Παναγιώτη Κοτρίδη, με τον οποίο ο Μητροπολίτης Σύρου είχε μια άριστη συνεργασία, και προκειμένου να συγχαρεί τον νέο Διοικητή, Αρχιπύραρχο κ. Νικόλαο Μπάλση, ως επίσης και τον Πύραρχο κ. Άγγελο Κυρίτση, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Διοικητού των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Κυκλάδων, με την παρουσία και του Αντιπύραρχου κ. Παναγιώτη Μαυραγάνη, Υπευθύνου των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ερμουπόλεως.

Ο κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε τον αποχωρήσαντα Υποστράτηγο για τη μεταξύ τους συνεργασία και την κατά πάντα ευγενική και πολιτισμένη στη Σύρο παρουσία του, συνεχάρη τους νέους Διοικητές, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και σε όλα τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τον υποδέχθηκαν, ευχήθηκε δύναμη στο έργο τους, με την ευλογία του Θεού και των Προστατών τους Αγίων Τριών Παίδων.

(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 186 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*