Συλλήψεις σε Μύκονο, Τήνο και Σύρο και αστυνομική εξόρμηση σε Τήνο-Μύκονο

Newsroom
26/05/2022 12:41
 
 
 

 

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Μύκονο, Τήνο και Σύρο, ενώ προχώρησαν και σε βεβαίωση παραβάσεων στο πλαίσιο αστυνομικής εξόρμησης που πραγματοποιήθηκε σε Τήνο και Μύκονο.

Πιο συγκεκριμένα:

*Το μεσημέρι της 25ης Μαΐου συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 18χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

*Το βράδυ της 25ης Μαΐου συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 24χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

*Επίσης το βράδυ της 25ης Μαΐου συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, 55χρονος ημεδαπός ο οποίος – σύμφωνα με σχετική καταγγελία – το χρονικό διάστημα 23 έως 24-05-2022 αφαίρεσε εργαλεία και καλώδια από αποθήκη.

Τέλος, στις 25 Μαΐου, στο πλαίσιο ταυτόχρονης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στην Τήνο και στη Μύκονο με στόχο την πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής παραβατικότητας ελέχθησαν συνολικά 10 οχήματα, 22 άτομα, προσήχθησαν 7 και βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

(Visited 115 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*