Μανώλης Πολυκρέτης σε Αστυνομία και Λιμενικό Νάξου: «Σας ευχαριστούμε για το δύσκολο έργο που επιτελείτε και φέρνετε άξια εις πέρας»

Newsroom
14/10/2022 14:51
 
 
 

 

Ανοιχτή επιστολή στην Αστυνομία και το Λιμενικό Νάξου απέστειλε σήμερα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης, προκειμένου να ευχαριστήσει τις παραπάνω αρχές για το δύσκολο έργο που επιτελούν και φέρνουν άξια εις πέρας, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω έλλειψης υποδομών και αυξημένης τουριστικής κίνησης.

Αναλυτικά αναφέρει:

Με την παρούσα επιστολή μου, νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω δημόσια για τον επαγγελματισμό και το αξιέπαινο έργο σας που παρά τις δυσκολίες και την υποστελέχωση των υπηρεσιών σας φέρνετε πάντα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Η Αστυνομία και το Λιμεναρχείο αποτελούν τον «φύλακα άγγελο» των νησιών μας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται λόγω του τουρισμού.
Και αυτή την περίοδο όμως, εσείς υπερβάλλετε εαυτόν ώστε να ανταπεξέλθετε άξια στα τόσα προβλήματα που δημιουργούνται με την αστυνόμευση, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των νησιών του Δήμου μας, σε θάλασσα και στεριά.

Και φέτος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, παρά την ιδιαίτερα αυξημένη κυκλοφορία σε οχήματα και επιβάτες όπως και σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια και με δεδομένο τα προβλήματα που ταλανίζουν διαχρονικά τη Νάξο, όπως για παράδειγμα την ανεπάρκεια του λιμανιού, την έλλειψη σχεδίου για την κυκλοφορία των οχημάτων, τα προβληματικά οδικά δίκτυα κ.λπ., εσείς, τα στελέχη της Ελληνικής ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ μας, αντιμετωπίσατε αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα επιδεικνύοντας ζήλο και επαγγελματισμό.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το δύσκολο έργο που επιτελείτε και φέρνετε άξια εις πέρας και δεσμευόμαστε να είμαστε αρωγοί όπου μας ζητηθεί.

Με εκτίμηση,

Μανώλης Πολυκρέτης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

(Visited 240 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*