Ο Γιάννης Βλασερός στην κοπή της πίτας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Σύρου

Newsroom
15/02/2023 20:08
 
 
 

 

Το πρωί της περασμένης Κυριακής 13 Φεβρουαρίου ο κ. Γιάννης Βλασερός, Ιατρός – καρδιολόγος και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, βρέθηκε στην Ερμούπολη, όπου είχε προσκληθεί στην κοπή της πίτας του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής Σύρου.

Παρόντες ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές και πολλές σπουδαίες προσωπικότητες της δημοκρατικής παράταξης του νησιού και των Κυκλάδων, καθώς και πλήθος κόσμου που – σύμφωνα με τον κ. Βλασερό – «εμφορείται από ελπιδοφόρα διάθεση ότι το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει η δύναμη αλλαγής, καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων της χωράς μας και ριζοσπαστική δύναμη για τα νησιά μας».

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Βλασερός αναφέρθηκε στα συσσωρευμένα προβλήματα των νησιών, με κυριότερο εκείνο της Υγείας, για τη λύση των οποίων «απαιτεί ισχυρή πολιτική βούληση». Κάτι που, όπως επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής, διαθέτει το ΠΑΣΟΚ, όπως και το πρόγραμμα να τα επιλύσει.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε επίσης σε μερικές από τις προσωπικές του παρεμβάσεις ως Γραμματέας του Τομέα Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά και ως αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Υγείας. Όπως δήλωσε «ήταν μια ωραία και χαρούμενη, αλλά συνάμα και αγωνιστική εκδήλωση».

Δείτε την ομιλία του κ. Βλασερού

(Visited 119 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*