Γιάννης Μαργαρίτης: «Αποδεδειγμένη η έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας στο νησί μας»

Newsroom
23/03/2023 17:11
 
 
 

 

«Αδιαμφισβήτητη και αποδεδειγμένη» είναι η στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προς τη Νάξο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Έπαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Γιάννης Μαργαρίτης.

Αφού απαριθμεί τις αθλητικές υποδομές που αναβαθμίστηκαν με τη συνδρομή της Περιφέρειας, ο κ. Μαργαρίτης χαρακτηρίζει «θεμιτή» και την πρόθεση του Δήμου για περαιτέρω ανάπλαση, καθώς περισσότερα έργα σημαίνουν και καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της Νάξου. Παρόλα αυτά, όμως, συμπληρώνει με νόημα ότι μόνο με ειλικρινείς και καθαρές κουβέντες, θα υπάρξει η καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού.

Αναλυτικά, το περιεχόμενο της δήλωσης του κ. Μαργαρίτη έχει ως εξής:

Η έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στο νησί μας είναι αδιαμφισβήτητη και αποδεδειγμένη:
-Συντήρηση του αθλητικού κέντρου Νάξου.
-Ηλεκτροφωτισμός στα γήπεδα στο Κουφονήσι, στο Χαλκί και στο Φιλώτι.
-Κατασκευή αθλητικού κέντρου στην Απείρανθο.
-Δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 11×11 στο Αγερσανί και στο Χαλκί και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στην Μονή.

Αντίστοιχα, ακόμα ξεκάθαρη και δεδομένη είναι η πρόθεσή της να συνδράμει με το ποσό των 300.000 ευρώ για την κατασκευή βοηθητικού γηπέδου με χλοοτάπητα.

Αυτά είναι τα γεγονότα που δεν μπορεί κανένας να τα διαψεύσει ή να τα αμφισβητήσει.

Από κει και πέρα, η πρόθεση του Δήμου να υπάρξει και περαιτέρω ανάπλαση η οποία θα στοιχίσει επιπλέον 900.000 ευρώ είναι και αυτή θεμιτή.

Σε κάθε περίπτωση, όσα περισσότερα έργα μπορούν να γίνουν αυτό είναι καλό για τον τόπο μας.

Όμως αυτό απέχει πάρα πολύ από την καταγγελία ή τη μομφή προς την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη, όσον αφορά στο ενδιαφέρον τους ή την τήρηση των δεσμεύσεών τους απέναντι στο νησί μας και τις αθλητικές του υποδομές.

Επειδή η Τοπική Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού οφείλει να έχει την καλύτερη δυνατή συνεργασία, θα ήταν καλό κάποιοι να κατανοήσουν ότι αυτή μπορεί να γίνει πράξη μόνο όταν υπάρχει ειλικρίνεια και καθαρές κουβέντες.

(Visited 260 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*