Κάθε Δευτέρα “Leaders” με τον Ηλία Παπανικολάου στο Star Web Tv

leaders
admin
11/11/2016 18:47
 
 
 

Η εκπομπή Leaders με τον Ηλία Παπανικολάου, είναι η νέα διαδικτυακή εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων.

 

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Δευτέρα 21:00-22:00. Στο πρώτο επεισόδιο φιλοξενήθηκαν πέντε καλεσμένοι, οι οποίοι συμπλήρωσαν όλο το θεματικό φάσμα της εκπομπής.

Συγκεκριμένα:
– Πρώτος καλεσμένος, ο προϊστάμενος του εξωτερικού ρεπορτάζ του Star Γιώργος Βλαβιάνος, ο οποίος μεταφέρει όλες τις πληροφορίες για τις Αμερικάνικες εκλογές 2016.
– Δεύτερος καλεσμένος, ο αμυντικός αναλυτής Παναγιώτης Θεοδωρακίδης, ο οποίος εξηγεί πως ερμηνεύουν οι πολυεθνικές τις γεωπολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

– Τρίτη καλεσμένη, η κυρία Δήμητρα Βλάχου Experiential Marketing Manager Celestyal Cruises, η οποία αναφέρεται στο θέμα του τουρισμού και πραγματοποιεί μία σύντομη παρουσίαση της εταιρείας Celestyal Cruises και της κρουαζιέρας στην Ελλάδα.
– Τέταρτος καλεσμένος, ο πρώτος Έλληνας mindgamer Κωστής Παπακωνσταντίνου, ο οποίος παρουσιάζει το μπριτζ και εξηγεί πως παίζεται το συγκεκριμένο άθλημα.
– Πέμπτη καλεσμένη, η κυρία Στεύη Ταρλαντέζου, σύμβουλος επιχειρήσεων στην εταιρεία Εmploy, η οποία αναφέρεται στην επιχειρηματικότητα και στις ευκαιρίες εργασίας μέσα στην κρίση.

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η υπόλοιπη ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.

H διαδικτυακή εκπομπή προβάλλεται live κάθε Δευτέρα 21:00-22:00 μέσω του “Web TV – live” του www.star.gr/tv: http://webtv.star.gr

{youtube}kmUSNj5z9uU{/youtube}

(Visited 600 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*