«Το 100% αγγίζει η πληρότητα στη Νάξο, λιγότεροι φέτος οι Έλληνες τουρίστες» (video)

Newsroom
08/08/2023 22:48
 
 
 

 

Για την τουριστική κίνηση στη Νάξο μίλησαν, στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» του ΣΚΑΪ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, ο ξενοδόχος, Μιχάλης Κρητικός και ο ταξιδιωτικός πράκτορας Σταμάτης Καπίρης. Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣ «ενώ η πληρότητα στο νησί αυτό το μήνα αγγίζει το 100%, τα έσοδα των επιχειρηματιών παρουσιάζονται μειωμένα κατά 30%», είπε ο Δ. Καπούνης.

Από την πλευρά του, ο Σταμάτης Καπίρης τόνισε ότι τα πακέτα προσφορών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουν συμβάλλει θετικά στην τουριστική κίνηση. Επίσης επεσήμανε ότι έχει μειωθεί σε μεγάλο ποσοστό σε σχέση με το 2022 η έλευση Ελλήνων παραθεριστών. «Το καλοκαίρι του 2022 το 80% των επισκεπτών αυτήν την εποχή ήταν Έλληνες – φέτος, στα νησιά, το 60% είναι ξένοι και το 40% Έλληνες» σημείωσε.

Στην ίδια ζωντανή σύνδεση οι παρουσιαστές της εκπομπής και οι τηλεθεατές έμαθαν και την ιστορία αγάπης του Άγγελου και της Σοφίας, οι οποίοι γνωρίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι στη Νάξο, στο ξενοδοχείο «Iphimedeia» του κ. Κρητικού, και φέτος επέστρεψαν στο νησί… για να παντρευτούν!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.015 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*