Παροχές «με το σταγονόμετρο» από τα pilar της Δονούσας

Newsroom
16/08/2023 22:45
 
 
 

 

Επιστολή προς Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων απέστειλε ο εκπρόσωπος του Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος Αντώνης Λεμονάκης, διαμαρτυρόμενος για τα Pilar που έχουν τοποθετηθεί στον προβλήτα τουριστικών σκαφών της Δονούσας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθεί μόνο κατά τις ώρες από τις 9:00 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι, δηλαδή κατά τις ώρες που είναι ανοιχτό το κοινοτικό γραφείο του νησιού.

Όπως υπογραμμίζει, κατά τις απογευματινές ώρες, που είναι ώρες άφιξης των περισσότερων σκαφών, κανείς δεν μπορεί να προμηθευτεί τη σχετική κάρτα για εξυπηρέτηση των σκαφών από τα pilar, αφού αυτή διατίθενται μόνο από το κοινοτικό γραφείο.

Η επιστολή του κ. Αντώνη Λεμονάκη

Σας γράφω σαν εκπρόσωπος του Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ).
Έχοντας μάθει ότι στην όμορφη Δονούσα, μετά την ανακατασκευή της προβλήτας σκαφών, έχει πλέον pilar με παροχή για νερό και ρεύμα, αποφάσισα να πάω τους πελάτες μου εκεί. Φτάνοντας όμως νωρίς το απόγευμα, ώρα άφιξης των περισσοτέρων σκαφών, με μεγάλη έκπληξη μαθαίνω ότι κάρτες πωλούνται μόνο από το γραφείο της κοινότητας (όχι δίπλα στην προβλήτα) το οποίο όμως λειτουργεί μόνο 9 – 1 το πρωί και δεν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για εξυπηρέτηση των σκαφών μετά από αυτές τις ώρες. Τα σκάφη συνήθως το επόμενο πρωί λύνουν για το επόμενο νησί.
Αυτό όπως καταλαβαίνει κανείς ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΙ ΤΑ PILAR.
Παρακαλώ να φροντίσετε στην άμεση εύρεση λύσης για παροχή καρτών και τις απογευματινές ώρες, ώστε να μην πηγαίνει χαμένη η τόσο ωραία δουλειά που έχει γίνει στην πολυαγαπημένη μας Δονούσα.

Ευχαριστώ
Αντώνης Λεμονάκης

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.618 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*