Νάξος: Ο Σύλλογος Γονέων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Μελάνων διοργανώνει γλέντι για καλό σκοπό

Newsroom
27/10/2023 01:30
 
 
 

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Μελάνων Νάξου διοργανώνει μουσικοχορευτική εκδήλωση το Σάββατο 28, Οκτωβρίου 2023 στη 1:00 το μεσημέρι.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται προκειμένου ο Σύλλογος να συγκεντρώσει χρήματα για να καλύψει κάποιες από τις ελλείψεις των σχολείων οι οποίες είναι πολλές, όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.

Στόχος του Συλλόγου είναι η αγορά ενός διαδραστικού πίνακα, ο εμπλουτισμός της βιβλιοθήκης των σχολείων, η ανανέωση του εξοπλισμού του εργαστηρίου της πληροφορικής (όλα στα σχολεία υπολειτουργούν και είναι απαρχαιωμένα), όπως και η ανάπλαση δύο εξωτερικών χώρων του Δημοτικού σχολείου οι οποίοι έχουν κριθεί ακατάλληλοι για τον προαυλισμό των παιδιών.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου Μελάνων που κάνει το δικό του αγώνα ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο της παιδείας των παιδιών, προσκαλεί όλους να δώσουν το παρών στην εκδήλωση του Σαββάτου, που θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα του «Μουσάτου» στο Κουρουνοχώρι.

Θα υπάρχει ζωντανή μουσική με νησιώτικα τραγούδια, και λαχειοφόρος αγορά όπου θα κληρωθούν τρία δώρα μεγάλης αξίας.

Τους παρευρισκόμενους στα διασκεδάσουν ο Μπιλάκος, ο Αντώνης Χάλαρης και ο Νίκος Κονιτόπουλος.

Τηλέφωνο κρατήσεων 22850 62546.
Είσοδος 10 ευρώ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 680 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*