Κωμιακή Νάξου: Χριστουγεννιάτικο παιδικό εργαστήρι παρέα …με τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη

Newsroom
20/12/2023 23:09
 
 
 

 

Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για τα παιδιά της Κωμιακής διοργανώνουν ο Σύλλογος Γυναικών Κωμιακής και το Πνευματικό Κέντρο με τη συμπαράσταση της Ομάδας Lollipops. Στόχος των παραπάνω φορέων η δημιουργία ευχάριστων αναμνήσεων στα παιδιά του χωριού και η τόνωση του εορταστικού πνεύματος στην Κωμιακή ένα από τα απομακρυσμένα χωριά της Νάξου.

Η ανακοίνωση για το παιδικό εργαστήρι

Τα Χριστούγεννα ήρθαν κι εμείς, ο Σύλλογος Γυναικών Κωμιακής και το Πνευματικό Κέντρο διοργανώνουμε με τη βοήθεια της Ομάδας Lollipops στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού ένα Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι για τα παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

Στόχος μας η δημιουργία ευχάριστων αναμνήσεων στα παιδιά μας και η τόνωση του εορταστικού πνεύματος στο χωριό μας σε εποχές δύσκολες, ιδιαίτερα για απομακρυσμένα χωριά σαν το δικό μας.
Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 στις 6.30 μ.μ. περιμένουμε τα παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Κωμιακής και Απόλλωνα σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει θεατρικά δρώμενα, μουσική, χορό, τραγούδια, κάλαντα, κεράσματα, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και δώρα για όλα τα παιδιά μας, μικρά και μεγάλα!

Η αφίσα

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 190 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*