Κινητές Ιατρικές Μονάδες: Ιατρείο μαστογραφίας και οφθαλμολογικού ελέγχου στην Αμοργό

Newsroom
08/01/2024 13:04
 
 
 

 

Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό τριήμερος εορτασμός με τίτλο «Κινητές Ιατρικές Μονάδες: Ένα ταξίδι προσφοράς, παντού στην Ελλάδα», με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων ενεργής δράσης των Κινητών Ιατρικών Μονάδων (ΚΙΜ) με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Παράλληλα, στις 25 και 26 Γενάρη θα διεξαχθούν ιατρεία για μαστογραφία και οφθαλμολογικό έλεγχο. Επισημαίνεται ότι η καταχώρηση των ραντεβού γίνεται πλέον MONO ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

Η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσει ο κάθε εξεταζόμενος είναι είτε μέσω της ιστοσελίδας https://mykim.gr, είτε μέσω της εφαρμογής MyKIM (διαθέσιμη σε Playstore & Appstore).

Τα απαιτούμενα στοιχεία είναι, ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ΑΜΚΑ, κινητό τηλέφωνο και ιατρικές ειδικότητες. Για οποιοδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν στο 210-2447694, ενώ δεδομένου ότι το κλείσιμο των ραντεβού γίνεται πλέον μόνο ηλεκτρονικά, για οποιαδήποτε βοήθεια μπορούν επίσης να καλούν Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00-15:00 στο Κέντρο Υγείας Αμοργού στο 22850-71207 (υπεύθυνη κα Λεγακη Στέλλα).

(Πηγή: dimos.amorgos.gr)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 54 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*