Κοπή πίτας και Γενική Συνέλευση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάξου (video+φώτος)

ΣΥΡΙΖΑ κοπή πίτας Γενική Συνέλευση
Newsroom
12/02/2024 23:49
 
 
 

 

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας και γενική συνέλευση πραγματοποίησε την Κυριακή η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάξου με την παρουσία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνου Οργανωτικού Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τάσου Πολιτίδη.

ΣΥΡΙΖΑ κοπή πίτας Γενική Συνέλευση

Ο κ. Πολιτίδης στην εισαγωγική ομιλία του αναφέρθηκε στο επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και στις κομματικές διαδικασίες που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο για την εκλογή των νέων Οργανώσεων Μελών και των Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος.

Μετά την εισήγηση του κυρίου Πολιτίδη ακολούθησε διάλογος που επικεντρώθηκε κυρίως στην νησιωτικότητα και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά.

Μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που βρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση, αναφέρθηκαν σε θέματα τουρισμού και της φέρουσας ικανότητας των νησιών, θέματα περιβάλλοντος και χωροταξίας, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην ιδιαίτερη πρόβλεψη που θα πρέπει να υπάρχει στα νομοσχέδια για τη νησιωτικότητα, τον πρωτογενή τομέα και την στήριξη του, αλλά και την κατάσταση στις δομές υγείας των νησιών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε -από νεαρούς φίλους του κόμματος που βρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση, στην υπό ίδρυση Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και στους προβληματισμούς των νέων.

Παρόντες η συντονίστρια της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάξου Παρή Μανιού και μέλη της Οργάνωσης, εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κυκλάδων και φίλοι του κόμματος.

Η εισαγωγική ομιλία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Τάσου Πολιτίδη, της συντονίστριας Παρής Μανιού και του αναπληρωτή συντονιστή Στέλιου Μαρινάκη.

ΣΥΡΙΖΑ κοπή πίτας Γενική Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ κοπή πίτας Γενική Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ κοπή πίτας Γενική Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ κοπή πίτας Γενική Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ κοπή πίτας Γενική Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ κοπή πίτας Γενική Συνέλευση

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 510 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*