Συνάντηση Μονογυιού με τον νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων στις Κυκλάδες

Newsroom
08/03/2024 10:55
 
 
 

 

Συνάντηση εργασίας με τον νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτρη Μάλλιο είχε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κα Κατερίνα Μονογυιού.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τους βρέθηκε η στελέχωση και ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων των Κυκλάδων και των Υποδιευθύνσεων Αστυνομίας Μυκόνου και Σαντορίνης, καθώς μέσα στο Μάρτιο θα υπάρξουν οι πρώτες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στα νησιά των Κυκλάδων. Παράλληλα, η κα Μονογυιού τόνισε ότι, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Δημάρχους, πρέπει να υπάρξει μέριμνα για την εύρεση κατοικιών που θα φιλοξενήσουν τους αστυνομικούς των νησιών.

Από την πλευρά του, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε τη βουλευτή ότι το επόμενο διάστημα τα αστυνομικά τμήματα των Κυκλάδων και οι Υποδιευθύνσεις Αστυνομίας Μυκόνου και Σαντορίνης θα ενισχυθούν με δόκιμους και αστυνομικούς, προκειμένου να είναι κατάλληλα στελεχωμένα με σκοπό να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της τουριστικής περιόδου.

Τέλος, η κα Μονογυιού ανέδειξε θέματα οδικής ασφάλειας και τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο της αστυνομίας στην πρόληψη και την ενημέρωση των πολιτών.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 67 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*