Δημήτρης Καπούνης και Σταμάτης Καπίρης στον ΣΚΑΪ: «Γεμάτα με κόσμο τα πλοία για το τριήμερο της Αποκριάς στη Νάξο»

Newsroom
15/03/2024 19:48
 
 
 

 

Η Νάξος, προετοιμάζεται να υποδεχθεί πάρα πολλούς επισκέπτες κατά το τριήμερο της Αποκριάς, προσφέροντας μια πλούσια γκάμα ξεχωριστών εθίμων και γαστρονομικών απολαύσεων. Όπως επεσήμαναν στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, και ο ταξιδιωτικός πράκτορας, Σταμάτης Καπίρης, η προσδοκία για μεγάλη επισκεψιμότητα είναι ήδη υψηλή.

Η πρόγνωση αυτή ενισχύεται από την πληρότητα των πλοίων που θα συνδέσουν το νησί με την υπόλοιπη Ελλάδα, δείγμα του αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού να βιώσει από κοντά τα εντυπωσιακά δρώμενα της Νάξου. Ειδικά φέτος, η Αποκριά φαίνεται να έχει κερδίσει ακόμα περισσότερες προτιμήσεις, με την αισιοδοξία να κυριαρχεί ότι ο αριθμός των επισκεπτών θα υπερβεί τις τρεις χιλιάδες, όπως σημείωσε ο κ. Καπίρης.

Καθοριστικός παράγοντας για την προσέλκυση του κόσμου είναι και ο εξαιρετικός καιρός που αναμένεται να συμβάλει στην στην επισκεψιμότητα στο νησί κατά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει διονυσιακά δρώμενα και λαμπαδηφορίες, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Ταυτόχρονα, η εκπομπή έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθούν και ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, όπως η έλλειψη νερού, που επηρεάζει τόσο τις διάφορες καλλιέργειες όσο και την παραγωγή της διάσημης πατάτας Νάξου. Παρά τις δυσκολίες αυτές, τόσο ο κ. Καπούνης όσο και ο κ. Καπίρης εξέφρασαν την αισιοδοξία για μια επιτυχημένη τουριστική σεζόν.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

(Visited 970 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*