Πέντε συλλήψεις σε Νάξο, Σαντορίνη και Μύκονο το Σαββατοκύριακο

oikodomikes ergasies
Newsroom
22/04/2024 13:34
 
 
 

 

Πέντε άτομα συνελήφθησαν το Σάββατο και την Κυριακή σε Νάξο, Σαντορίνη και Μύκονο, για παράνομη διαμονή στη χώρα, για απασχόληση μη νόμιμων αλλοδαπών, για ναρκωτικά και για παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Πιο συγκεκριμένα:
*Το πρωί του Σαββάτου 20 Απριλίου συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας και 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος του προσέφερε εργασία. Σε βάρος του αλλοδαπού κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου 2024 συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Το βράδυ του Σαββάτου Απριλίου 2024 συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 24χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

*Το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου 2024 το πρωί συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 6.319 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*