Νάξος: Αναβλήθηκε η συζήτηση της αύξησης των δημοτικών τελών στη Δημοτική Επιτροπή

Newsroom
01/05/2024 21:50
 
 
 

 

Αναβλήθηκε η συζήτηση των θεμάτων που αφορούν στην αύξηση των δημοτικών τελών από την σημερινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας η Ένωση Συνταξιούχων Νάξου, το ΠΑΜΕ και εργαζόμενοι οι οποίοι πραγματοποιούσαν την πρωτομαγιάτικη πορεία τους.

Οι διαδηλωτές, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την ημέρα της συνεδρίασης – 1η Μαΐου – κάνοντας δυναμική παρέμβαση για τα θέματα που αφορούσαν τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη.

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Λιανός, μετά από αυτό, αποφάσισε την αναβολή της συζήτησης των δύο θεμάτων που αφορούσαν τα δημοτικά τέλη, για την επόμενη συνεδρίαση σε μία εβδομάδα.

Στη συνεδρίαση θα συζητούνταν οι εισηγήσεις προς το δημοτικό συμβούλιο για τον καθορισμό των δημοτικών τελών ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμό για το έτος 2024.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό η δημοτική αρχή θα εισηγηθεί την αύξηση των δημοτικών τελών.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 431 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*