Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Αποστολικό Νούντσιο στην Ελλάδα

Newsroom.
11/05/2024 18:47
 
 
 

Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Jan Romeo PAWŁOWSKI, Αποστολικό Νούντσιο στην Ελλάδα που βρίσκεται για πρώτη φορά στην Τήνο συμμετέχοντας στον εορτασμό της Παναγίας της Βρυσιώτισσας.

Στην συνάντηση συνοδεύονταν από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο των Καθολικών π. Ιωσήφ Πρίντεζη, τον Σεβασμιότατο Επίσκοπο Σύρου – Θήρας π. Πέτρο Στεφάνου, τον πρώην Αρχιεπίσκοπο Νάξου – Τήνου π. Νικόλαο Πρίντεζη, τον πατέρα Ιωάννη Σκλάβο, τον π. Ιωσήφ Ρόσσι και τον π. Ιγνάτιο Ρέγες.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Αποστολικό Νούντσιο και τη συνοδεία του στο νησί μας, του ευχήθηκε υγεία, μακροημέρευση κάθε επιτυχία στο έργο του και παρουσίασε θέματα που απασχολούν το νησί μας, στα οποία ο Σεβασμιότατος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Δήμαρχος πρόσφερε στον Αποστολικό Νούντσιο ακριβές αντίγραφο του γλυπτού με τίτλο “ΑΓΓΕΛΟΣ” του Γιαννούλη Χαλεπά που εκτίθεται στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.

Ο Αποστολικός Νούντσιος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Τήνου για την φιλοξενία προσφέροντας του το Παπικό Μετάλλιο (Medaglia Pontificia) καθώς και την τελευταία συλλογή νομισμάτων του Βατικανού.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 42 times, 1 visits today)

2 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*