Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Νάξο, Θήρα και Πάρο

Newsroom.
20/05/2024 13:02
 
 
 

 

Στη σύλληψη 6 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Νάξο, Θήρα και Πάρο για παραβάσεις σε κατάστημα, ανυποταξία, κλοπή, παραβάσεις σε επιχείρηση καθώς και για υποβάθμιση περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα:

*Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα
Το βράδυ του Σαββάτου 18-05-2024 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

*Σύλληψη ημεδαπού για ανυποταξία στη Θήρα
Το μεσημέρι της Κυριακής 19-05-2024 συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκονταν με ένταλμα σύλληψης του Στρατοδικείου Αθηνών για ανυποταξία.

*Σύλληψη διωκόμενου μη νόμιμου αλλοδαπού για κλοπής στην Πάρο
Το μεσημέρι της Κυριακής 19-05-2024 συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Πάρου, 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος πρωινές ώρες της ιδίας αφαίρεσε από προϊόντα από κατάστημα.

Όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων με ποινή κάθειρξης -8- ετών για υποθέσεις κλοπών. Επίσης διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

*Σύλληψη (2) ατόμων για παραβάσεις σε επιχειρήσεις στη Νάξο
Το απόγευμα της Κυριακής 19-05-2024 συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο 34χρονοι ημεδαποί, γιατί λειτουργούσαν επιχειρήσεις οι οποίες καταλάμβαναν παράνομα τμήματα αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων, κατά περίπτωση.

*Σύλληψη ημεδαπού για υποβάθμιση περιβάλλοντος στη Θήρα
Το απόγευμα της Κυριακής 19-05-2024 συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 48χρονος ημεδαπός γιατί είχε τοποθετήσει διαφημιστικές πινακίδων υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 255 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*