Σύρος: Με επιτυχία το Ράλλυ Παλαιών Σπορ Αυτοκινήτων – Ενθουσίασε συμμετέχοντες και επισκέπτες

Newsroom.
19/06/2024 07:39
 
 
 

Το Ράλλυ Παλαιών Σπορ Αυτοκινήτων στη Σύρο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τη συμμετοχή πολλών ιστορικών οχημάτων.

Η διοργάνωση έγινε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α.) και τη στήριξη του Συλλόγου Ιστορικών Οχημάτων Σύρου – Syros Enfield. Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 τα αυτοκίνητα παρουσιάστηκαν στην πλατεία Μιαούλη, ενώ το Σάββατο 15 Ιουνίου διέτρεξαν το νησί, καταλήγοντας στον πεζόδρομο της οδού Θυμάτων Σπερχειού όπου έγινε η απονομή των κυπέλλων. Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την εκδήλωση και την τοποθεσία, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της διοργάνωσης και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Ράλλυ Παλαιών Σπορ Αυτοκινήτων στη Σύρο, μια διοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α.) και την υποστήριξη του Συλλόγου Ιστορικών Οχημάτων Σύρου – Syros Enfield.

Πολυάριθμα ιστορικά αυτοκίνητα κόσμησαν την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 την πλατεία Μιαούλη εντυπωσιάζοντας το κοινό και τους επισκέπτες της Σύρου.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 τα εντυπωσιακά κλασικά οχήματα διέτρεξαν όμορφες διαδρομές του νησιού και στο τέλος του αγώνα στόλισαν τον πεζόδρομο της οδού Θυμάτων Σπερχειού όπου έγινε και η απονομή των κυπέλλων όλων των κατηγοριών στους νικητές.

Στη δεξίωση που ακολούθησε όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι για μια ακόμη φορά από την εκδήλωση εκφράζοντας την άποψη ότι η Ερμούπολη είναι η καταλληλότερη πόλη προκειμένου να φιλοξενεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις λόγω της αρχιτεκτονικής της και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης δήλωσε στον απόηχο της διοργάνωσης:

«Η δέσμευση για θεσμοθέτηση της διοργάνωσης υλοποιείται βήμα – βήμα.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που όλοι οι συμμετέχοντες, τους οποίους ευχαριστώ εγκάρδια, δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την παρουσία τους στη Σύρο και ανανέωσαν το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστώ θερμά το Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων  (Σ.Ι.Σ.Α.) και το Σύλλογο Ιστορικών Οχημάτων Σύρου – Syros Enfield για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση».

 

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*