Ανοιχτή Συνέλευση Μονιατών Νάξου για το νερό: Συγκρότηση της επιτροπής «Save Naxos Water» και δυναμικές κινητοποιήσεις

Ανοιχτή Συνέλευση Μονιατών
Newsroom.
13/07/2024 16:59
 
 
 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 12 Ιουλίου το ανοιχτό κάλεσμα της Ανοιχτής Συνέλευσης Μονιατών Νάξου, προς τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, το οποίο είχε στόχο την ενημέρωση του κόσμου σχετικά το πρόβλημα της λειψυδρίας και την έλλειψη πρόνοιας από τις αρxές, καθώς και τη λήψη αποφάσεων αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις.

Ανοιχτή Συνέλευση Μονιατών

 

Πλήθος ομιλητών από όλο το νησί τοποθετήθηκαν τόσο πάνω στο ζήτημα των αυξήσεων στα τέλη του νερού, όσο και γενικότερα πάνω στα θέματα που προκύπτουν και δυσκολεύουν την ζωή μας λόγω της γενικότερης κακοδιαχείρισης των πόρων του τόπου μας.

Ανοιχτή Συνέλευση Μονιατών

Το σύνολο των ομιλητών πρότεινε δυναμικές κινητοποιήσεις, υπήρξε ισχυρό αίτημα για διεύρυνση της κίνησης και για αποφυγή οποιασδήποτε κομματικές χροιάς.

Τέλος η Ανοιχτή Συνέλευση των Μονιατών Νάξου ολοκλήρωσε τον συγκεκριμένο σκοπό  της με την δημιουργία και σύσταση συντονιστικής επιτροπής της ΚΙΝΗΣΗΣ για το νερό της Νάξου – SAVE NAXOS WATER. 

Ως πρώτη κίνηση αντίδρασης, αποφασίστηκε η άμεση διαμαρτυρία την Τρίτη στις 18.30 στην κεντρική πλατεία της Χώρας (στην παραλία) με πορεία προς το Δημαρχείο και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ανοιχτή Συνέλευση Μονιατών Ανοιχτή Συνέλευση Μονιατών Ανοιχτή Συνέλευση Μονιατών Ανοιχτή Συνέλευση Μονιατών Ανοιχτή Συνέλευση Μονιατών Ανοιχτή Συνέλευση Μονιατών Ανοιχτή Συνέλευση Μονιατών Ανοιχτή Συνέλευση Μονιατών
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.614 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*