Η Αμοργός τιμά τον συνθέτη- στιχουργό Βαγγέλη Σίμο

Newsroom.
15/07/2024 15:54
 
 
 

Ένα μουσικό αφιέρωμα στη μνήμη του Αμοργιανού συνθέτη- στιχουργού Βαγγέλη Σίμου, διοργανώνει ο Δήμος Αμοργού, την Τρίτη 16 Ιουλίου 2024, στις 20:30 , στο θεατράκι του Δημοτικού Σχολείου Καταπόλων.

Η μουσική εκδήλωση για τον αείμνηστο Βαγγέλη Σίμο έχει τίτλο «Όμορφο μου καλοκαίρι» και θα είναι ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι μέσα από τις υπέροχες και βραβευμένες μελωδίες του και τους μοναδικούς στίχους του.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Γιάννης Κάτσαρης, συμμετέχει ο συγγραφέας- δισκογραφικός παραγωγός Κώστας Παπασπύρος ενώ τη εκδήλωση θα παρουσιάσει η Αμοργιανή δημοσιογράφος Μίνα Μαύρου.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε: « Η Αμοργός τιμάει ένα δικό της παιδί που την έκανε υπερήφανη με την σπουδαία καλλιτεχνική του πορεία. Ο αείμνηστος συνθέτης και στιχουργός Βαγγέλης Σίμος είχε το νησί μας μέσα στην καρδιά και στην έμπνευσή του. Η μουσική βραδιά που διοργανώνουμε ως Δήμος στη μνήμη του είναι ένας μικρός φόρος τιμής σε μια σπουδαία πορεία ενός συμπατριώτη μας. Είμαι σίγουρος πως Αμοργιανοί και επισκέπτες θα κατακλύσουν το θεατράκι των Καταπόλων»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 39 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*