Στη Νάξο η Κατερίνα Μονογυιού για τον εορτασμό του Αγίου Νικοδήμου

Newsroom
16/07/2024 13:52
 
 
 

 

Τη Νάξο επισκέφθηκε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κα Κατερίνα Μονογυιού προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτη.

Η κα Μονογυιού παρευρέθηκε στη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου στη Νάξο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου και συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλίνικου και των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Ρωγών κ. Φιλόθεου και Θεσπιών κ. Παύλου.

Στη συνέχεια, είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε η αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν από τη λειψυδρία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της βουλευτού, ήδη υλοποιείται συγκεκριμένο σχέδιο με νέες μισθωμένες γεωτρήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί γεωτρήσεις στο Μαρμαροπέραμα, στην Ποταμιά και στην Αριοβέσα για να καλυφθούν οι ανάγκες ύδρευσης και άρδευσης. Παράλληλα, το Δημοτικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει – κατά πλειοψηφία – την αναπροσαρμογή των τελών ύδρευσης προκειμένου να καλυφθεί η αύξηση του ενεργειακού κόστους, αλλά και να περιοριστεί η υπερκατανάλωση.

Επίσης, η κα Μονογυιού ενημερώθηκε για την πορεία του έργου του Φράγματος Τσικαλαρίου, το οποίο θα συνεχιστεί το φθινόπωρο, καθώς εγκρίθηκε η επιπλέον χρηματοδότηση του από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και με θετική εισήγηση εστάλη στο Υπουργείο Υποδομών για τη συνέχιση του έργου. Στην ίδια ανακοίνωση, η βουλευτής της ΝΔ σημειώνει ότι, από την πρώτη στιγμή, έχει πραγματοποιήσει μία σειρά ενεργειών με σκοπό την υλοποίηση του έργου του Φράγματος Τσικαλαρίου.

Τέλος, η κα Μονογυιού ενημερώθηκε για τη σύμβαση επέκτασης του Νοσοκομείου, η οποία υπεγράφη και άμεσα θα εγκατασταθεί ο εργολάβος για την υλοποίηση του έργου, καθώς και για τη βελτίωση της αγροτικής οδού από το αντλιοστάσιο στην περιοχή Λαμπαδά έως τις Κάπαρες και του δρόμου στα Καλαμούρια.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 45 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*