Γιάννης Βρούτσης: Θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Σαντορίνη για τις εκδηλώσεις εορτασμού του Προφήτη Ηλία

Newsroom.
18/07/2024 18:16
 
 
 

Στη Σαντορίνη ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης, συνοδευόμενος από την αργυρή Ολυμπιονίκη στο άλμα εις ύψος Νίκη Μπακογιάννη και την Olympian και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο τριπλούν Όλγα Βασδέκη

Συναντήσεις με Δήμαρχο, Έπαρχο, Πρόεδρους φορέων  και διοικήσεις αθλητικών σωματείων

Εκπροσώπηση στις εκδηλώσεις εορτασμού του Προφήτη Ηλία

Ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη νήσο Σαντορίνη, όπου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Πολιούχου του νησιού Προφήτη Ηλία.

Ο κ. Βρούτσης στο ταξίδι του θα συνοδεύεται από την αργυρή Ολυμπιονίκη στο άλμα εις ύψος Νίκη Μπακογιάννη και Olympian και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο τριπλούν Όλγα Βασδέκη.

Ειδικότερα, την Παρασκευή θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Μανώλη Προγουλάκη, αθλητές της ιστιοπλοΐας και μικρούς αθλητές του Ομίλου. Στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη μαζί με τη Νίκη Μπακογιάννη και την Όλγα Βασδέκη στο τηλεοπτικό σταθμό Volcano TV και το δημοσιογράφο Παναγιώτη Μυτιληναίο.

Το Σάββατο 20 Ιουλίου ο κ. Βρούτσης θα παραστεί στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία που θα λάβει χώρα στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Θήρας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θήρας-Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιου.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Βρούτσης θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με το Δήμαρχο Θήρας Νίκο Ζώρζο, την Έπαρχο Θήρας Ιουλία Καραμολέγκου, τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Κυκλάδων Χαράλαμπο Δαρζέντα,  τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θήρας Ελευθέριο Τζούρο, τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας Νικόλαο Νομικό, τον Πρόεδρο των ΤΑΞΙ Θήρας Γεώργιο Πελεκάνο και τον Πρόεδρο των ΚΤΕΛ Θήρας Μανώλη Σιγάλα.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον πρώτο Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Μάριο Γαλανό, με τη διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καθώς και με εκπροσώπους του αθλητισμού στη Σαντορίνη.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα έχει επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους και κατοίκους του νησιού.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*