Η Κατερίνα Μονογυιού μεσολάβησε ώστε ο Ροταριανός Όμιλος Αθηνών να δωρίσει απινιδωτή στην παραλία Αζολίμνου

Newsroom.
24/07/2024 17:59
 
 
 

Η Κατερίνα Μονογυιού ως μέλος του Ροταριανού Ομίλου Αθηνών μεσολάβησε ώστε ο Όμιλος να πραγματοποιήσει τη σπουδαία δωρεά απινιδωτή για τις ανάγκες της παραλίας Αζολίμνου

Κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μάννας Σύρου κ. Ανδρέα Αλυματήρη, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού ως μέλος του Ροταριανού Ομίλου Αθηνών μεσολάβησε ώστε ο Όμιλος να πραγματοποιήσει τη σπουδαία δωρεά απινιδωτή για τις ανάγκες της παραλίας Αζολίμνου στην Μάννα Σύρου.

Το παρών έδωσαν στην τελετή παράδοσης οι αντιδήμαρχοι, κ.κ.  Γιάννης Μαραγκός και Νίκος Σκευοφύλαξ, η Δημοτική Σύμβουλος, κ.  Ρόζα Ξανθάκη, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μάννα Ανδρέας Αλυματήρης και της Κοινότητας Βάρης Ραφαήλ Στεφάνου, ο κοινοτικός σύμβουλος Στυλιανός Τρουμπετάκης, Ροταριανοί από τον Ροταριανό Όμιλο Αθήνας και Ερμούπολης, ο Λιμενάρχης Σύρου κ. Παναγιώτης Καραμήτσας και άτομα από την εκπαιδευτική ομάδα της ΕΕΕΠΦ Σύρου.

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Ροταριανό Όμιλο Αθηνών και τον Πρόεδρο κ. Νίκο Μαργαρόπουλο που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μου και πραγματοποίησαν αυτήν την σπουδαία δωρεά προς όφελος κάθε πολίτη και επισκέπτη της Σύρου, που μπορεί κυριολεκτικά να σώσει ζωές. Τέτοιες πράξεις της κοινωνίας των πολιτών αναδεικνύουν την τεράστια σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Οι προσπάθειες μας για να πυκνώσει ακόμη περισσότερο το δίκτυο απινιδωτών στο νησί συνεχίζονται.»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*