Άνδρος: Συνολικά 22 απινιδωτές σε όλο το νησί – Η ανάρτηση του Θεόδωρου Κολυδά

Newsroom.
25/07/2024 10:04
 
 
 

Με 22 συνολικά απινιδωτές είναι εξοπλισμένο του Νησί της Άνδρου

Εκατοντάδες απινιδωτές [AEDs] περιμένουν να τους ανακαλύψεις μέσα από το κινητό σου. Καταχώρησε έναν νέο απινιδωτή στον Εθνικό Χάρτη Απινιδωτών του KIDS SAVE LIVES συνεισφέροντας στον στόχο των 10.000 AEDs στην Ελλάδα μέχρι το 2030 (2 απινιδωτές ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο), μάθε που βρίσκεται ο πλησιέστερος για να καταφέρεις να σώσεις μια ζωή, ή ζήτησε μας πολύτιμες συμβουλές αγοράς, χρήσης και τοποθέτησης απινιδωτή στον χώρο σου.

Δείτε εδώ τον Χάρτη με τα σημεία εγκατάστασης των απινιδωτών σε όλη την Ελλάδα.

Πρόσφατα δωρίστηκαν ένας απινιδωτής στη παραλίας Αζολίμνου (από τον Ροταριανό Όμιλο Αθηνών ) και έναν στην Άνω Σύρο (χορηγία του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Σύρου).

Ο Θεόδωρος Κολυδάς σε πρόσφατη ανάρτηση του σχετικά με το θέμα είπε:

«ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Μετά τους 4 αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές για το νησί της Άνδρου που τοποθετήθηκαν στις περιοχές Μακροτάνταλου, Ρέματα, Κατάκοιλο, Συνετί, στο νησί το σύνολο των απινιδωτών φθάνει αυτή τη στιγμή τους 22.

Παρακολουθείτε το χρονολόγιο του ΕΚΑΒ ΑΝΔΡΟΥ. Στον χάρτη οι απινιδωτες στο νησί μας και στη φωτογραφία ο απινιδωτες έξω από το κατάστημα του κ. Ζαννάκη στην κάτω Πλατεία της Χώρας. Δείτε όλους στoν Ελληνικό χώρο. kidssavelives.gr/aed/»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*