Γιάννης Μαργαρίτης: «Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης»

Newsroom.
26/07/2024 16:13
 
 
 

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Έπαρχος Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων κ. Ιωάννης Μαργαρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες που κατάφεραν να εισαχθούν σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι αναμφίβολα μια σημαντική επιτυχία που ανταμείβει τους κόπους και τις θυσίες μιας πολύχρονης προσπάθειας, τόσο δικής σας, όσο και των οικογενειών και των εκπαιδευτικών σας.

Σας εύχομαι μια εξαιρετική ακαδημαϊκή πορεία, γεμάτη από νέες γνώσεις και εμπειρίες. Να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν και να πετύχετε με
αφοσίωση τους στόχους που θα θέσετε.

Συγχαίρω και τους υποψηφίους που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, για την προσπάθεια και επιμονή τους. Ο δρόμος της γνώσης είναι γεμάτος προκλήσεις και νέες ευκαιρίες και είμαι σίγουρος για την μελλοντική επιτυχημένη σας πορεία».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 31 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*