Επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Newsroom
29/07/2024 12:41
 
 
 

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος βρέθηκε στη Σύρο με αφορμή τα εγκαίνια εικαστικής έκθεσης υπό το πρίσμα της αλληλεπίδρασης του δημιουργού με την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Τον Υπουργό υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ρούσσος παρουσίασε το έργο του Επιμελητηρίου, το οποίο είναι πλήρως ψηφιοποιημένο ήδη από το 2008 και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αναβάθμιση των τεχνολογικών υποδομών του, που είναι σε εξέλιξη, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου ψηφιακού κόσμου με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη δεκαετία.

Στόχος, όπως τόνισε ο κ. Ρούσσος, «είναι να συνεχίσουμε μέσα από τις δυνατότητες που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία να είμαστε δίπλα στα μέλη μας ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα νησιά ξεπερνώντας τις δυσκολίες που προκαλεί η νησιωτικότητα, αλλά και να θέσουμε την τεχνολογία την υπηρεσία των μελών μας για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεών τους».

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαστεργίου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σημασία που δίνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων στα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και την ενσωμάτωσή τους στις υπηρεσίες προς τα μέλη του και δήλωσε ότι είναι στη διάθεσή του για οποιαδήποτε συνεργασία για την υλοποίηση των καινοτόμων στρατηγικών που σχεδιάζει το Επιμελητήριο για την επόμενη μέρα στην ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων, ανανεώνοντας το επόμενο ραντεβού στο Υπουργείο άμεσα.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*