Αστυνομικό δελτίο: 9 συλλήψεις σε Σίφνο, Ίο και Μύκονο

peripoliko nixta 1
Newsroom.
01/08/2024 12:51
 
 
 

 

Στη σύλληψη 9 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Κυκλάδων το τελευταίο εικοσιτετράωρο για ηχορύπανση, ναρκωτικά, κλοπή, παρακώλυση συγκοινωνιών και πλαστογραφία.

Οι παραπάνω συλλήψεις έγιναν στα νησιά, Σίφνο, Ίο και Μύκονο.

Αναλυτικότερα:

* Προχθές 30 Ιουλίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στη Σίφνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, 24χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3,3 γραμμ. κάνναβη.

* Χθες 31 Ιουλίου 2024 τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Ιητών, 39χρονος ημεδαπός ο οποίος πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας προϊόντα αξίας 600€ από κατάστημα που παραβίασε. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο (κόφτης μετάλλων) και τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία αποδόθηκαν.

* Χθες 31 Ιουλίου 2024 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 30 και 35 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Αυστρία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

* Χθες 31 Ιουλίου 2024 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης
Αστυνομίας Μυκόνου, τρείς αλλοδαποί ηλικίας 24, 24 και 33 ετών οι όποιοι ακινητοποίησαν/εγκατέλειψαν τετράχρονη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν στη μέση επαρχιακής οδού, ένεκα διαπληκτισμού με οδηγό άλλου οχήματος, προκαλώντας εκτεταμένη διατάραξη στη δημόσια συγκοινωνία. Επίσης, εξύβρισαν και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο.

* Προχθές 30 και χθες 31 Ιουλίου 2024 τις απογευματινές και τις πρώτες πρωινές ώρες αντίστοιχα συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 45 ετών γιατί λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος απ’ τα οποία αναπαράγονταν μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*