Χριστίνα Κοντοβά: Οι φώτο από την Κωμιακή Νάξου με την Ada

Newsroom.
02/08/2024 01:40
 
 
 

«Κωμιακή, το πιο ορεινό χωριό των Κυκλάδων».

Η Κωμιακή (ή Κορωνίδα) είναι το βορειότερο ορεινό χωριό της Νάξου. Το νησί των Κυκλάδων που φημίζεται για τα παραθαλάσσια χωριά του και φυσικά την ομορφιά που κρύβουν τα βουνά του.

Η Κωμιακή έχει πλούσια βλάστηση, τον μοναδικό μυκηναϊκό θολωτό τάφο που έχει ανακαλυφθεί στο νησί, παλιές βυζαντινές εκκλησίες και αρκετά μνημεία. Όλα αυτά είχε την ευκαιρία να δει από κοντά η Χριστίνα Κοντοβά με την μικρή Ada.

Πριν λίγες μέρες η σχεδιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές που έκανε με την κόρη της στην Κωμιακή της Νάξου και πραγματικά τα στιγμιότυπα εντυπωσίασαν.

Αρκετοί από τους διαδικτυακούς της φίλους χάρηκαν που η Χριστίνα Κοντοβά επισκέφθηκε το χωριό τους και κάποιοι άλλοι απλά σχολίασαν πόσο όμορφες φωτογραφίες και πόσο όμορφες εικόνες μοιράστηκε μαζί τους.

«του χωριού μου τα σοκάκια πάντα σκέφτομαι πολλά!! Ξεκινάνε τα μεράκια με λαούτα και βιολιά!!!…….🔝🔝🤗🤗Καλά να περνάτε στα μέρη μας και σας Ευχαριστούμε.🙏🙏», σχολίασε ένα χρήστης ενώ ένας άλλος έγραψε: «Ωραίες φωτογραφίες. Σας εύχομαι να περάσετε καλά❤️❤️».

Η φωτογραφία που ξεχώρισε

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ήταν και τούτη εδώ:

Η Ada φοράει ένα κίτρινο φόρεμα και καπέλο με φαρδύ γείσο.

Μαμά και κόρη με παρόμοιο στιλ

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή που παρουσίαζε η Βάσω Λασκαράκη, «The Break» είχε μιλήσει για την αγάπη που έχει η κόρη της για τη μόδα και τα ρούχα.

«Η Ada τρελαίνεται με τα ρούχα. Στο σπίτι κάνει το μοντέλο, γυαλιά, αξεσουάρ, φοράει πιτζάμες με τακούνια. Έρχεται στο μαγαζί, βγαίνει στο πεζόδρομο και φωνάζει η μαμά μου είναι η καλύτερη σχεδιάστρια. Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάζομαι το πόσο επικοινωνιακή είναι η Ada!».

Στα παρακάτω στιγμιότυπα θα δείτε μαμά και κόρη να φορούν παρόμοια ρούχα κατά το ταξίδι τους στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

 

 

Πηγή: mothersblog.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*