Σαντορίνη: Η Ελένη Βιτάλη στη σκηνή του Φεστιβάλ Στρογγύλη

Newsroom.
06/08/2024 09:16
 
 
 

Μια αναδρομή σε τραγούδια απ’ όλη την προσωπική της διαδρομή, αλλά και τραγούδια σταθμούς από άλλους Έλληνες συνθέτες και τραγουδοποιούς – Μαζί της η Βιολέττα Ίκαρη και οι Τζουμ

Η Ελένη Βιτάλη, η Βιολέτα Ίκαρη και οι Τζουμ έρχονται την Τετάρτη 7/8 στη Σαντορίνη για τη δεύτερη συναυλία του Φεστιβάλ Στρογγύλη.

Η φωνή της Ελένης Βιτάλη έχει σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι. Στην πολύχρονη πορεία της υπηρέτησε σχεδόν κάθε έκφραση του: από δημοτικά και λαϊκά ως πιο ηλεκτρικά ακούσματα, πάντα με την ίδια χαρακτηριστική αλήθεια και συγκίνηση. Η σκηνή του Φεστιβάλ Στρογγύλη θα συνοψίσει με τον πιο περιεκτικό τρόπο αυτήν την μοναδική πορεία στο τραγούδι, τους “Δρόμους που αγάπησε” και τραγούδησε.

Την Ελένη Βιτάλη θα πλαισιώσουν η Βιολέτα Ίκαρη, που έχει ξεχωρίσει με την αφοπλιστική φωνή της και την τρυφερότητα της ψυχής της και οι δυναμικοί και ανατρεπτικοί Τζουμ, που με τις φρέσκες ενορχηστρώσεις τους και τη σύγχρονη ματιά τους μπορούν να ξεσηκώσουν και το πιο δύσκολο κοινό και κλέβουν τις εντυπώσεις με τη φωνή του Νίκου Ξύδη.

Παίζουν οι μουσικοί: Διονύσης Θεοδόσης (πνευστά), Νίκος Ξύδης (κιθάρα), Νίκος Σαμαράς (μπουζούκι, τζουρά, τρομπέτα), Δημήτρης Σίντος (πιάνο), Θάνος Τσελεμπής (τύμπανα), Αντωνία Τσολάκη (μπάσο).
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Ξύδης

Τετάρτη 7/8 | Ώρα 21:00 | Προαύλιος χώρος Κλειστού Γυμναστηρίου Σαντορίνης, Καρτεράδος | Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*