Νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πάρο

Newsroom.
07/08/2024 16:48
 
 
 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επεκτείνει το δίκτυό της, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, υπηρεσίες σε κατοίκους και επισκέπτες του νησιού και όφελος αγοράς 10%

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την επέκταση και τον συνεχή εκσυγχρονισμό του δικτύου και των υποδομών της, εγκαινιάζει ένα νέο κατάστημα ΑΒ στο νησί της Πάρου, στην περιοχή Άνω Παρασπόρος – Κουκουμαυλές. Το νέο κατάστημα, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη, 08 Αυγούστου, παρέχει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία στους επισκέπτες του, με ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας, προσφέροντας όφελος αγορών 10% μέχρι και τις 11 Αυγούστου.

Όσοι επισκεφτούν το ολοκαίνουριο AB κατάστημα στην Πάρο μπορούν να βρουν φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κρέατα,, ποτά και αναψυκτικά, καλλυντικά και απορρυπαντικά, καθώς και μια ευρεία γκάμα ειδών παντοπωλείου. Επίσης, το κατάστημα διαθέτει τμήμα τυριών – αλλαντικών, εξασφαλίζοντας την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει την ΑΒ Βασιλόπουλος. Επιπλέον, για τους επισκέπτες, διατίθενται 27 θέσεις στάθμευσης και 5 ταμεία, συνολικά, με τα 3 από αυτά να είναι self-check out, για ακόμη πιο άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος προχώρησε πρόσφατα και στην ανακαίνιση των καταστημάτων της σε Πτολεμαΐδα και Κομοτηνή. Αυτές οι ενέργειες εντάσσονται στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης της εταιρείας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού, καθώς και τη στήριξη της εγχώριας αγοράς και των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, παρέχοντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και προσιτές τιμές για όλους.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ανέρχεται περίπου στα 600 καταστήματα σε όλη την
Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 44 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*