Κέα: Εκδήλωση για τη συγκέντρωση εσόδων για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος

Newsroom.
10/08/2024 18:08
 
 
 

 

Ο Σύλλογος Φίλων Κέας διοργάνωσε από τον περασμένο Ιούνιο την ομαδική εικαστική έκθεση, «Κέα η αρίστη», σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης, Λουίζας Καραπιδάκη, στο κτίριο Γεωργίας Μαρτίνου στο Βουρκάρι της Τζιάς.

Η έκθεση ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και ολοκληρώνεται σήμερα μεταξύ άλλων με μια solo μουσική performance του συνθέτη και μουσικού Βαγγέλη Τούντα.

Τα έσοδα θα διατεθούν από τον Σύλλογο Φίλων Κέας στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό κλιμάκιο Κέας, που χρειάζεται ένα πυροσβεστικό όχημα, για την ενίσχυση και της πυροπροστασίας του νησιού.

Η πρόεδρος του συλλόγου φίλων Κέας και εικαστικός Γεωργία Μπλιάτσου μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 για την έκθεση, για την κίνηση να ενισχύσουν το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο του νησιού, μιας και φέτος στην περιοχή εκδηλώθηκαν φωτιές.

«Θα διαθέσουμε τα έσοδα στο εθελοντικό κλιμάκιο Κέας, που έχει πολλές ανάγκες, και καθώς οι φωτιές είναι πολλές φέτος και όπως καταλαβαίνετε οι ανάγκες μεγαλώνουν και όλοι θα πρέπει να συνδράμουμε», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 5 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*