Σε Μύκονο και Τήνο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης

Newsroom
13/08/2024 19:13
 
 
 

 

Τη Μύκονο θα επισκεφθεί αύριο, Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, προκειμένου να πάρει μέρος σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Μυκόνου.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Βερώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Στέλιος Μπρίγγος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Σπύρος Αποστόλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης του Δήμου Μυκόνου κ. Δημήτρης Λαζαρίδης, ο Προϊστάμενος του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ Κυκλάδων κ. Νικηφόρος Χριστοφόρου, καθώς και η ανάδοχος του έργου των ασφαλτοστρώσεων που θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Μυκόνου.

Επιπλέον, στη συνάντηση θα δώσει το παρών και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας, αποτελούμενο από τον Προϊστάμενο της Δ/νσης κ. Λουκά Καραδήμα, τον Προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Μικρών Δήμων κ. Γιώργο Βλαχογιάννη και την πολιτική μηχανικό του Τμήματος Εκτέλεσης Έργων της Περιφέρειας και υπεύθυνη του επαρχιακού οδικού δικτύου της Μυκόνου κα Λαμπρινή Κούση.

Σκοπός της συνάντησης είναι ο πλήρης συντονισμός των παρεμβάσεων, ώστε τα έργα ύδρευσης που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Μυκόνου να εκτελεστούν στον περιφερειακό δρόμο από τον Ορνό μέχρι τον κόμβο της Αργύραινας, αλλά και τα έργα που θα πραγματοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ από τον Ορνό μέχρι το Νέο Λιμάνι να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν πριν την έναρξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου που θα εκτελεστούν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προλαμβάνοντας έγκαιρα το φαινόμενο του «ράβε – ξήλωνε» του οδικού δικτύου.

Στη συνέχεια, ο κ. Λεονταρίτης θα μεταβεί στην Τήνο προκειμένου να παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*