Ένα χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο από το Παρίσι στην Πάρο και στη Νάξο

Newsroom.
18/08/2024 18:12
 
 
 

Ο Ολυμπιονίκης αθλητής του τζούντο Θεόδωρος Τσελίδης βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Πάρο και στη Νάξο

Προσκεκλημένος του Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση στην Νάξο και Πάρο για την γιορτή της Παναγίας ήταν ο Χάλκινος Ολυμπιονίκης αθλητής του τζούντο Θεόδωρος Τσελίδης

Οι δύο τους μάλιστα επισκέφθηκαν και την Παναγιά Εκατονταπυλιανή στην Πάρο για τον εορτασμό της.

Ο Ολυμπιονίκης συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με το Α.Μ.Σ Φιλωτίου Ζευς Νάξου καθώς και με πλήθος κόσμου στη Νάξο.

Η ανάρτηση του Ολυμπιονίκη Θεόδωρου Τσελίδη:

Η ανάρτηση του Α.Μ.Σ Φιλωτίου Ζευς Νάξου:

Είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε και να φιλοξενήσουμε στον τόπο μας έναν αθλητή που μαζί και με τους άλλους αθλητές της Ολυμπιακής Αποστολής ανέβασαν την χώρα μας ψηλότερα στον πίνακα της παγκόσμιας κατάταξης εξυψώνοντας παράλληλα και το αθλητικό ιδεώδες που πηγάζει απο τη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μαζί μας ήταν ο Ολυμπιονίκης αθλητής του τζούντο Θεόδωρος Τσελίδης ο οποίος έφερε και αυτός ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στην Ελλάδα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξήχθησαν φέτος στο Παρίσι.

Ο Θεόδωρος Τσελίδης στις 31 Ιουλίου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο στην κατηγορία των 90 κιλών επικρατώντας του Τριστάνι Μοσακχλισβίλι με 1-0, κατακτώντας το 42ο χάλκινο μετάλλιο στην ιστορία της Ελλάδας.

Εμείς από την πλευρά μας το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πράξουμε είναι να βραβεύσουμε τον Ολυμπιονίκη μας για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισε. Θεόδωρε σ΄ ευχαριστούμε.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Φιλωτίτη Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κύριο Ιωάννη Βρούτση που μας έκανε την τιμή να φέρει στο χωρίο μας εδώ στο Φιλώτι τον Ολυμπιονίκη Θεόδωρο Τσελίδη.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 108 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*