Δήμος Νάξου: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης για εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Newsroom
20/08/2024 11:31
 
 
 

 

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοίνωσε την ανάρτηση των προσωρινών Πινάκων Μοριοδότησης και Απορριφθεισών Αιτήσεων για την εγγραφή και επανεγγραφή νηπίων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2024-2025.

Οι πίνακες, που καταρτίστηκαν από την ειδική Επιτροπή Επιλογής Νηπίων, είναι διαθέσιμοι στους παιδικούς σταθμούς, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ενστάσεις μπορούν να κατατεθούν από την Τρίτη 20 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024. Οι οριστικοί πίνακες θα αναρτηθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού ληφθούν υπόψη και τα κατατεθέντα Vouchers.

Η ανακοίνωση του Δήμου

Μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων με ΤΡΟΦΕΙΑ που υποβλήθηκαν στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την εγγραφή/επανεγγραφή νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2024-2025, αναρτήθηκαν οι προσωρινοί Πίνακες Μοριοδότησης και Απορριφθεισών Αιτήσεων.
Οι Πίνακες καταρτίστηκαν από την ειδική Επιτροπή Επιλογής Νηπίων, που συγκροτήθηκε με την υπ΄ αριθμό 170/2024 ( ΑΔΑ: 6ΗΞΝΩΚΗ-Η9Ν) απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, με βάση τα κριτήρια μοριοδότησης που έχει καθορίσει το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ΄ αριθμό 90/2020 (ΑΔΑ: ΩΥΛΙΩΚΗ-Θ4Θ) απόφασή του.
Για όσους ενδιαφέρονται, οι Πίνακες έχουν αναρτηθεί στους Παιδικούς Σταθμούς, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (www.e-naxos.eu).
Τυχόν ενστάσεις κατατίθενται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου από την Τρίτη 20/08/2024 έως και την Πέμπτη 22/08/2024.
H κατάρτιση των Οριστικών Πινάκων Επιλογής νηπίων θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν θα έχουν συμπεριληφθεί και τα κατατεθέντα Vouchers.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 81 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*