Οκτώ συλλήψεις σε Σαντορίνη και Μύκονο για πλαστογραφία και παραβάσεις σε καταστήματα

παραλίες ομπρελοξαπλώστρες
Newsroom
20/08/2024 14:27
 
 
 

 

Επτά αλλοδαποί και ένας ημεδαπός συνελήφθησαν χθες Δευτέρα 19 Αυγούστου στη Σαντορίνη και στη Μύκονο για πλαστογραφία και παραβάσεις σε καταστήματα.

Πιο αναλυτικά:
-Στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας τρεις αλλοδαποί (ηλικίας 22, 31 και 35 ετών), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία και τη Νορβηγία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

-Χθες το πρωί συνελήφθησαν στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 45χρονος ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί (ηλικίας 42, 51 και 51 ετών) γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία καταλάμβαναν τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

-Χθες το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 43χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*