Νέο παρκέ και δοκάρια στο καταταλαιπωρημένο ΔΑΚ Νάξου

Newsroom.
21/08/2024 08:33
 
 
 

 

Ολοκαίνουριο έγινε το παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Δ. Περιστεράκης μετά την εκτέλεση των εργασιών συντήρησης και διαγράμμισης που ολοκληρώθηκαν, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η αντικατάσταση στις εστίες του Σταδίου του ΔΑΚ Νάξου.

Πρόκειται για δύο σημαντικές και αναγκαίες παρεμβάσεις που έγιναν από τον Δήμο Νάξου, οι οποίες όμως λύνουν μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πλέον οι δύο αθλητική χώροι, που τα τελευταία χρόνια έχουν αφεθεί χωρίς κάποια σημαντική συντήρηση.

Ενδεικτικά, το Κλειστό Γυμναστήριο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, καθώς χρειάζεται άμεσα εργασίες συντήρησης των τοίχων του και των αποδυτηρίων, κλιματισμό, φωτισμό και πολλά άλλα που θα έπρεπε αν έχουν γίνει προ καιρού.

Αποκαρδιωτική είναι και  η κατάσταση στο Στάδιο του ΔΑΚ Νάξου, όπου πλέον ο χλοοτάπητας είναι κατεστραμμένος και χρήζει άμεσης αντικατάστασης , ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον φωτισμό του γηπέδου.

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκονται επίσης οι εξέδρες και τα αποδυτήρια του Σταδίου της Νάξου.

Από την πλευρά του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων υποστηρίζουν ότι για να ενταχθεί το έργο χρειάζεται να υπάρχει εγκεκριμένη μελέτη στατικής επάρκειας, πράγμα που αποτελεί βέβαια δικαιολογία την τελευταία δεκαετία.

Σε παρόμοια, κακή κατάσταση βρίσκονται σχεδόν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, με τον αρμόδιο πλέον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νίκο Πολυκρέτη που ανέλαβε από τον Ιανουάριο να φαίνεται ότι έχει την βούληση να παρέμβει.

Πηγή: sportcyclades.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 95 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*