Στη Μύκονο ο Γιάννης Βρούτσης, συνοδεία δύο Ολυμπιονικών

Newsroom
21/08/2024 11:14
 
 
 

 

Διήμερη επίσκεψη στη Μύκονο θα πραγματοποιήσει αύριο ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση τις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αποδόσεως της Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής στην Άνω Μερά, κατόπιν πρόσκλησης του Μητροπολίτη κ. Δωρόθεου Β’.

Στο ταξίδι του, ο κ. Βρούτσης θα συνοδεύεται από την 5η Ολυμπιονίκη μας στη ξιφασκία (Παρίσι 2024) Δώρα Γκουντούρα και την Ολυμπιονίκη μας στο μπάσκετ (Αθήνα 2004) Αναστασία Κωστάκη.

Ο Υπουργός θα παραστεί στην Θεία Λειτουργία, καθώς και στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας που θα ακολουθήσει, ενώ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Βερώνη, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου κ. Αποστόλου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κυκλάδων κ. Μπρίγγο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Δήμου Μυκόνου κ. Θεοχάρη, καθώς επίσης και με διοικήσεις αθλητικών σωματείων, φίλους και κατοίκους του νησιού.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 80 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*