Νάξος: Πνευματικές συνάξεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αγία Κυριακή

Αγίας Κυριακής
Newsroom
23/08/2024 00:29
 
 
 

 

Με δύο πνευματικές συνάξεις στο ιστορικό μετόχι της Αγίας Κυριακής στη Χώρα θα ολοκληρωθεί ο εννιαήμερος εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Την Πέμπτη, 22 Αυγούστου, θα τελεστεί μικρή Αγρυπνία από τις 9:00 μ.μ. έως τη 1:00 π.μ. στο παλαιό ναΐδριο της Κοιμήσεως, που βρίσκεται στην είσοδο της Αγίας Κυριακής.

Την Παρασκευή, 23 Αυγούστου, στις 8:30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο της Αγίας Κυριακής, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Ηγούμενο της μονής Φανερωμένης, πατέρα Χρυσόστομο, με θέμα “Η Θεοτόκος ως τόπος και τρόπος Ψυχοθεραπείας”. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση και μικρό κέρασμα για τους παρευρισκόμενους.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μονής Φανερωμένης

Ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο οποίος διαρκεί εννέα ημέρες, θα κλείσει με δύο πνευματικές συνάξεις στη Χώρα, στο ιστορικό μετόχι της Αγίας Κυριακής.

Την Πέμπτη, 22 Αυγούστου, θα τελεσθεί μικρή Αγρυπνία (9.00 μ.μ. έως 1.00 π.μ.) στο παλαιό ναΐδριο της Κοιμήσεως, που βρίσκεται στην είσοδο της Αγίας Κυριακής.

Την Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 8.30 μ.μ., στο πανέμορφο προαύλιο της Αγίας Κυριακής θα πραγματοποιηθεί Ομιλία από τον Ηγούμενο της μονής Φανερωμένης π. Χρυσόστομο με θέμα “Η Θεοτόκος ως τόπος και τρόπος Ψυχοθεραπείας”. Θα ακολουθήσει συζήτηση και, όπως πάντα, ένα μικρό κέρασμα.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*