Καιρός: Μέχρι τους 36 βαθμούς ο υδράργυρος – Πιθανές βροχές στα ορεινά

Newsroom.
27/08/2024 07:21
 
 
 

Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα, με αρκετή λιακάδα. Όσο πλησιάζει το μεσημέρι, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, που θα είναι πιο πυκνές σε ορεινές περιοχές.

Μέχρι και το απόγευμα προβλέπονται διάσπαρτες τοπικές βροχές και μπόρες κυρίως στα ορεινά, από τηn Θράκη έως και την Πελοπόννησο. Στα νησιά, τα διαστήματα με ήλιο θα είναι περισσότερα. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται κυρίως στην Κρήτη, με βροχές το μεσημέρι στα ορεινά και το βόρειο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε παρόμοια επίπεδα. Θα κυμανθεί το μεσημέρι κοντά στους 30 – 34 βαθμούς Κελσίου στη βόρεια Ελλάδα και 35 – 36 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. 30 – 33 βαθμούς στα νησιά.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι μεταβλητοί 3 – 4 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέει βοριάς εντάσεως 3 – 5, πολύ τοπικά και 6 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι, αλλά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 – 35 βαθμούς. Βόρειοι οι άνεμοι 3 – 5, στα ανατολικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο. Το μεσημέρι και μέχρι το απόγευμα προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 – 32 βαθμούς, νότιοι οι άνεμοι έως 4, το μεσημέρι και 5 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 – 30 βαθμούς. Βόρειοι οι άνεμοι 4 – 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*