Ζώδια: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου

Newsroom.
02/09/2024 08:17
 
 
 

Σήμερα εγκαινιάζουμε μία νέα ενότητα στη σελίδα μας. Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Λέοντα να προχωρά σε φάση κενής πορείας τα ξημερώματα της Δευτέρας από τις 03:25 μέχρι τις 06:48 που εισέρχεται στην Παρθένο. Σε αυτό το ζώδιο η Σελήνη είναι προσγειωμένη στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» και πρόθυμη να δουλέψει σκληρά προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της. Σε κάθε περίπτωση είναι βοηθητική για να εστιαστούμε στις προτεραιότητες μας και να κάνουμε πρακτικές κινήσεις για να διευκολυνθούμε στην οργάνωση της εβδομάδας μας.

Θέματα που αφορούν την υγεία, τη διατροφή, το εργασιακό, την παιδεία και το περιβάλλον θα μας απασχολήσουν περισσότερο αυτή την εβδομάδα, καθώς στο ζώδιο της Παρθένου θα σχηματιστεί αύριο Τρίτη και η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου. Σήμερα τα ξημερώματα έχουμε μια ακόμη αλλαγή στην πλανητική σκακιέρα, καθώς ο Πλούτωνας επιστρέφει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω για να ρίξει αυλαία σε αυτό το ζώδιο και να προχωρήσει από τις 19 Νοεμβρίου ακάθεκτος για τα επόμενα 20 χρόνια στο ζώδιο του Υδροχόου. Για την επιρροή της επιστροφής του Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με έμφαση στη δουλειά, αλλά και στις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Είναι ίσως από τις θετικότερες ημέρες της εβδομάδας για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας σε επίπεδο διατροφής και άσκησης και σε σχέση με τις προτεραιότητες σας στη δουλειά ή τις σπουδές. Επειδή είναι μια περίεργη εβδομάδα με κυρίαρχη την επιρροή της Νέας Σελήνης που σχηματίζεται αύριο σε κόντρα με τον Κρόνο μπορεί να νιώθετε κάπως πεσμένα και τα ενεργειακά σας επίπεδα, γι’ αυτό μην παραλείπετε να τρώτε υγιεινά γεύματα αλλά και να κοιμάστε αρκετά για να φέρετε εις πέρας το φορτωμένο πρόγραμμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με μια φιλική προς το ζώδιο σας Σελήνη στην Παρθένο, εξαιρετικά βοηθητική για να γειωθείτε, να σχεδιάσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, αλλά μέσα σε όλα να βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποιες φορές κουράζεστε και μόνο όταν αναλογίζεστε πόσα πράγματα έχετε να κάνετε. Έχοντας ένα μυαλό που σκέφτεται, μεθοδεύει, οργανώνει, καταπονείτε όλο σας τον οργανισμό εσείς οι ίδιοι. Δώστε στον εαυτό σας σήμερα την πολυτέλεια να ασχοληθείτε και με πράγματα που σας διασκεδάζουν, να αφιερώσετε χρόνο στους αγαπημένους σας ή απολαύστε μια έξοδο για ένα ωραίο δείπνο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη στην Παρθένο που στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια σας. Εκτός από κάποια πρακτικά πράγματα που καλείστε να οργανώσετε στον χώρο σας, είναι πιθανό κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας, ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι απλώς θα καθίσετε μαζί του και θα ακούσετε αυτά που έχει να σας πει. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν χρειάζονται τίποτε περισσότερο από ένα πρόθυμο «αυτί» για να τους ακούσει. Δεν σημαίνει ότι θα λύσετε τα δικά τους προβλήματα ούτε ότι θα τα κάνετε δικά σας. Χρειάζεται μόνο να είστε εκεί και να ακούσετε με κατανόηση αυτά που θέλουν να σας πουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρωί της Δευτέρας βρίσκει τη Σελήνη σε ένα πιο πρακτικό ζώδιο, την Παρθένο, να δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα επικοινωνίας για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Μάλιστα θα έλεγα ότι είναι η πιο πρακτική και γειωμένη Σελήνη ώστε να έχετε αποτέλεσμα στις κινήσεις σας. Έτσι αν έχετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και να καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα να την εκμεταλλευτείτε. Επιλέξτε τη σημερινή μέρα για να περάσετε τα μηνύματα σας ή για να βοηθήσετε ουσιαστικά στην εξέλιξη των πραγμάτων στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ

Το ξημέρωμα της Δευτέρας βρίσκει τη Σελήνη να εγκαταλείπει το ζώδιο σας και να προχωρά στην Παρθένο στον τομέα που αφορά κυρίως τα θέματα της δουλειάς αλλά και τα οικονομικά σας. Είναι μάλιστα η πιο σταθερή και αξιόπιστη από όλες τις ημέρες μαζί με την αυριανή που μπορείτε να προσεγγίσετε πιο πρακτικά και αποτελεσματικά τα θέματα σας. Από την άλλη, ίσως σήμερα ενδιαφερθείτε για κάποιες οικονομικές συναλλαγές ή πιθανώς να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές. Βέβαια η Σελήνη απέναντι από τον Κρόνο λέει ότι θα πρέπει να είστε αρκετά πειθαρχημένοι και να μην κάνετε υπερβολές με τα έξοδα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας προκειμένου να σχηματίσει αύριο τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου. Η παρουσία της στο ζώδιο σας μπορεί να σας δημιουργεί λίγο μεγαλύτερο στρες, αλλά θα καταφέρετε να είστε πολύ αποτελεσματικοί σε όσα έχετε να κάνετε και να ξεπερνάτε με χάρη τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται. Όμως χρειάζεται προσοχή για να διατηρήσετε τα όρια σας και να μην μπείτε στη διαδικασία να ελαφρύνετε τους άλλους βαραίνοντας εσάς τους ίδιους. Καλό είναι να στηρίξετε κάποιον που είναι πιο αδύναμος, όχι όμως να κουβαλήσετε εσείς το δικό του φορτίο.

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα μπορεί να ξεκινά κάπως ανόρεχτα, αφού θα επιθυμείτε να είστε περισσότερο με τον εαυτό σας παρά να μπαίνετε στη διαδικασία να έρχεστε σε επαφή με άτομα από το χώρο εργασίας που δεν θέλετε ή που σας βαραίνουν με τις δικές τους ανάγκες. Δεν είναι κακό να είστε και κάποιες μέρες πιο κλειστοί. Ίσα ίσα προφυλάσσετε έτσι τα όρια σας και την ψυχική σας ισορροπία. Σε μια εβδομάδα που στο ξεκίνημα της υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση και το να είστε σε επαφή συνεχώς με άτομα τα οποία μπορεί να είναι πιο αρνητικά ή που ρίχνουν τη διάθεση σας μόνο καλό δεν σας κάνει. Σε κάθε περίπτωση εκμεταλλευτείτε τη Δευτέρα για τις προσωπικές σας επιδιώξεις, για να οργανώσετε καλύτερα την εργάσιμη εβδομάδα ή να προγραμματίσετε κάποιον έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Δευτέρα φιλοξενεί τη Σελήνη στην Παρθένο που είναι ιδιαίτερα μάλιστα βοηθητική για τους ημερήσιους στόχους σας, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα της εβδομάδας σε πρακτικά κυρίως θέματα, να συνεργαστείτε με τους άλλους ή να έχετε επαφές με κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Μάλιστα θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε την ημέρα που είναι πιο αποτελεσματική για πρακτικά ζητήματα και κάπως μειώνει το αίσθημα σύγχυσης ή την έλλειψη κατεύθυνσης που προκαλεί το τετράγωνο του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη με τον Ποσειδώνα αύριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με έγνοιες περί των επαγγελματικών και τα άγχη κυρίως για τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας. Μολονότι δεν είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύπτει, μπορεί εύκολα να επηρεάζεται η διάθεση σας από πράγματα που ακούτε ή από άτομα τα οποία έχουν μια αρνητική και μίζερη αντιμετώπιση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και να μην αφήνετε να σας ρίχνουν την ψυχολογία οι άλλοι. Αυτή η εβδομάδα είναι περίεργη, όπως θα έχετε διαβάσει στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, και χρειάζεται να προφυλάσσουμε τα όρια μας και να προστατεύουμε τον εαυτό μας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με μια φιλική Σελήνη στην Παρθένο ξεκινά η μέρα και μάλιστα μια Σελήνη που σας ενδυναμώνει κάνοντας σας να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο στην καθημερινότητα σας και κυρίως στα θέματα της δουλειάς ή των σπουδών. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, αποφασιστικότητα και όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν δεν θα σας εμποδίσουν από το να ολοκληρώσετε το φιλόδοξο πρόγραμμα σας σήμερα. Μάλιστα θα σας πρότεινα να κάνετε μια καλή οργάνωση και για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Στο μόνο που πρέπει να είστε προσεκτικοί είναι η επικοινωνία με τους συνεργάτες στην καθημερινότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πρακτικά άγχη κυρίως και ίσως κάποια από αυτά να είναι και οικονομικά. Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα την εβδομάδα σας, κάνοντας όμως κι ένα ρεαλιστικό οικονομικό προϋπολογισμό. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια από ένα ειδικό ας πούμε για τα θέματα των οικονομικών σας ή αν πρέπει να δείτε όρους μιας παλιότερης οικονομικής συμφωνίας ή να κάνετε ένα διακανονισμό, η σημερινή μέρα προσφέρεται. Σε γενικές γραμμές σήμερα είναι μέρα για να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα σημαντικά θέματα, αλλά και να θέσετε τα όρια σας σε κάποιες σχέσεις που τείνουν να μη τα σέβονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με μια προσγειωμένη Σελήνη στην Παρθένο, που για σας τους Ιχθύς αφορά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Είναι μια έντονη ημέρα είτε στη δουλειά είτε ακόμη και για τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Από όλες τις ημέρες της εβδομάδας είναι και η πιο σταθερή αν θέλετε να μιλήσετε για το μέλλον μιας επαγγελματικής ή προσωπικής σχέσης. Σε γενικές γραμμές θα σας απασχολήσουν οι σημαντικές σας σχέσεις και δεν είναι καθόλου κακό να ζητήσετε βοήθεια σε κάτι που χρειάζεστε από τους άλλους.

Η Τάση του Μήνα για όλα τα Ζώδια

Σεπτέμβριος 2024

Μπορεί το καλοκαίρι να μην τελειώνει ουσιαστικά πριν τη φθινοπωρινή ισημερία, αλλά με τον Ήλιο μέχρι τις 22/09 στην Παρθένο και τον Ερμή από τις 09/09 μέχρι τις 26/09 στο ίδιο ζώδιο, η δουλειά, οι σπουδές, η υγεία, τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, κλέβουν την προσοχή από τις παραλίες και τις διακοπές. Βέβαια, ουσιαστικά η λήξη του καλοκαιριού δεν έρχεται όταν μπαίνει ο Σεπτέμβριος, αλλά όταν ο Ήλιος περάσει στον Ζυγό και φτάσουμε έτσι στη φθινοπωρινή ισημερία, που φέτος είναι στις 22/09. Το φετινό καλοκαίρι είχε ένα έντονα χαοτικό στοιχείο και σίγουρα δεν ήταν το ανέμελο και ξένοιαστο καλοκαίρι που θα επιθυμούσαμε. Ιδιαίτερα ο μήνας Αύγουστος, όπως άλλωστε σας είχα περιγράψει και στην αντίστοιχη εισαγωγή για τον μήνα, με τον ανάδρομο Ερμή και τις απαιτητικές όψεις δοκίμασε για τα καλά τη χώρα μας. Ο Σεπτέμβριος είναι κι αυτός έντονος αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο. Την 1η Σεπτεμβρίου ο Ουρανός γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Ταύρο βάζοντας μας στη διαδικασία να ξαναδούμε τις αλλαγές που προέκυψαν ή αυτές που θέλουμε να υιοθετήσουμε στο μέλλον. Η πιο σημαντική όμως ανάδρομη πορεία είναι αυτή του Πλούτωνα, που οπισθοχωρεί ανάδρομος στις 02/09 για τελευταία φορά στον Αιγόκερω. Θα παραμείνει μέχρι τις 19/11 σε αυτό το ζώδιο και δεν θα ξαναγυρίσει πίσω στον Αιγόκερω πριν περάσουν 250 χρόνια. Αυτή η περίοδος της επιστροφής του στον Αιγόκερω θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Αμερική που «γεννήθηκε» ως κράτος με τον Πλούτωνα στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω, άρα το βλέμμα μας στρέφεται προς τα εκεί καθώς θα υπάρξουν αλλαγές κι εξελίξεις, μιας και τον Νοέμβριο θα λάβουν χώρα και οι Αμερικάνικες εκλογές. Για τη δική μας χώρα ο Πλούτωνας από το 2008 πέρασε μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο της Ελλάδας και αφού σχημάτισε σύνοδο με τον Δία και τον Ποσειδώνα την προηγούμενη δεκαετία έφερε στο φως όλη την κακοδιαχείριση και δημιούργησε ασφυξία με τα μνημόνια. Η επιστροφή του στον Αιγόκερω θα φέρει αρκετή πίεση στον τομέα αυτό για άλλη μια φορά. Καλώς ή κακώς αν δεν γίνουν συθέμελες αλλαγές στον τρόπο που αξιοποιείται το χρήμα στη χώρα μας, φαίνεται ότι θα είμαστε καταδικασμένοι να παίρνουμε τα ίδια μαθήματα ξανά και ξανά…

Η Νέα Σελήνη της αναδιοργάνωσης

Η πρώτη σημαντική ένδειξη αλλαγής προτεραιοτήτων στην καθημερινότητα μας έρχεται με τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στις 03/09 στο ζώδιο της Παρθένου. Η πιο σημαντική της όψη είναι η αντίθεση με τον Κρόνο. Αυτή η Νέα Σελήνη δείχνει ότι παγκοσμίως οι άνθρωποι θα εστιάσουν περισσότερο σε θέματα που αφορούν την υγεία, αλλά και το περιβάλλον. Άλλωστε με όλες αυτές τις αστάθειες σε μετεωρολογικό και γεωφυσικό επίπεδο πρέπει να κατανοήσουμε ότι πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για να αποφευχθούν αυτά που οι ειδικοί επιστήμονες αναφέρουν χρόνια τώρα και προειδοποιούν. Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο μας δίνεται η ευκαιρία να αναδιοργανώσουμε την καθημερινότητα μας, να υιοθετήσουμε μια πιο υγιεινή προσέγγιση στον τρόπο που διατρεφόμαστε και ζούμε, να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στις υπόλοιπες δραστηριότητες μας, να καθαρίσουμε τον χώρο του σπιτιού διώχνοντας ή χαρίζοντας ό,τι δεν χρησιμοποιούμε πλέον, καθώς ένας οργανωμένος και καθαρός χώρος θα βοηθήσει και το μυαλό μας να λειτουργεί καλύτερα. Η Νέα Σελήνη είναι πάντα μια καλή αφορμή για να εγκαινιάσουμε νέες δραστηριότητες, να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να κάνουμε νέα πλάνα, που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Καθώς το ζώδιο της Παρθένου δίνει έμφαση στην υγεία, τη δουλειά, τις σπουδές, το περιβάλλον, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς. Όμως πρέπει να είναι βασισμένα στον ρεαλισμό και φυσικά να μην περιμένουμε άμεση επιβράβευση για τις προσπάθειες μας. Ο Κρόνος που αντιτίθεται στη Νέα Σελήνη δεν λειτουργεί έτσι. Πρέπει να στοχεύσουμε σε μακροπρόθεσμες λύσεις με υπομονή και αφοσίωση στους στόχους μας. Άλλωστε δεν φτάνει μόνο ο ενθουσιασμός και το πάθος για να υλοποιηθεί ένας στόχος. Η επιμονή και η αφοσίωση είναι αυτή που φέρνει το αποτέλεσμα.

Ο Ερμής της λεπτομέρειας…

Μετά από ένα καλοκαίρι με μεγαλύτερη σύγχυση, με απρόοπτα, καθυστερήσεις, αναβολές, αναποδιές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ο Ερμής προχωρά στις 09/09 στην Παρθένο, στο ζώδιο από το οποίο ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του τον Αύγουστο και από τις 11/09 κι έπειτα φεύγει κι από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του. Έτσι μας δίνεται η ευκαιρία αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα, όσο δύσκολα κι αν είναι, να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε να επιλυθούν. Στο ζώδιο της Παρθένου από τις 09/09 μέχρι τις 26/09 θα διευκολύνει την επικοινωνία, τις διαπραγματεύσεις, τις δοσοληψίες. Μετά τις 26/09 περνώντας στον Ζυγό τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών θα είναι στο μυαλό μας και θα θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι συντονιζόμαστε στους στόχους και τις επιθυμίες μας με τις σημαντικές μας σχέσεις -ερωτικές, φιλικές κι επαγγελματικές.

Η Αφροδίτη στα καλύτερα της και ο Άρης σε θέση «πτώσης»

Η Αφροδίτη μέχρι το πρωί της 23ης Σεπτεμβρίου παραμένει στο ζώδιο που αγαπά, τον Ζυγό, προάγοντας την ευγένεια, τους καλούς τρόπους, τη διπλωματία, την υψηλή αισθητική, τη δικαιοσύνη, την αντικειμενικότητα, αλλά και την υποχώρηση στις σχέσεις, και στη συνέχεια περνά στον Σκορπιό. Μάλιστα στις 15/09 θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Δία στους Διδύμους σε ένα απολαυστικό τρίγωνο, δημιουργώντας πιο ευχάριστες προϋποθέσεις στην προσωπική και κοινωνική μας ζωή. Μετά τις 23/09 η ερωτική μας ζωή θα επηρεαστεί από την πιο σκοτεινή, μυστηριώδη και παθιασμένη Αφροδίτη στον Σκορπιό, που δεν διστάζει να πάει στο βάθος των σχέσεων, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ένα ταξιδάκι στην κόλαση. Στη θέση αυτή η Αφροδίτη βρίσκεται σε αδυναμία παραδοσιακά. Σε θέση «πτώσης» θα περάσει κι ο Άρης, καθώς προχωρά στον Καρκίνο στις 04/09. Στη θέση αυτή θα μείνει για ένα δίμηνο αρχικά μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, αλλά θα επιστρέψει τον Ιανουάριο ανάδρομος. Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, δεν έχει καμία σύνδεση με το ζώδιο του Καρκίνου. Σε αυτό το ζώδιο η δράση του γίνεται έμμεση, είναι πιο καχύποπτος και αμυντικός και με αυτή την επιρροή φαίνεται ότι οι αποφάσεις και η δράση μας θα επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό, και μερικές φορές έξω από την οποιαδήποτε λογική, από τις διαθέσεις και τα συναισθήματα μας.

Η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος των συναισθημάτων και της σύγχυσης

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στις 18/09 είναι ταυτόχρονα έκλειψη Σελήνης και πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων με τη Σελήνη στο συναισθηματικό κι ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων και μας επηρεάζει για κάποιες ημέρες πριν και μετά. Είναι η πρώτη έκλειψη σε αυτόν τον άξονα και θα ακολουθήσουν κι άλλες μέσα στα επόμενα δυο χρόνια. Η βασική της όψη είναι η σύνοδος με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο και τα δυο εξάγωνα με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η έκλειψη αυτή δείχνει την κορύφωση καταστάσεων και συνδέεται με αλλαγές, αποκαλύψεις, ανακαλύψεις, ή και το τέλος σχέσεων και καταστάσεων που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Η διαίσθηση μας θα είναι ιδιαίτερα έντονη με αυτή την Πανσέληνο αλλά και η σύγχυση επίσης, γι’ αυτό δεν είναι καλή στιγμή εν θερμώ να πάρουμε δεσμευτικές αποφάσεις. Και πάλι οτιδήποτε σχετίζεται με το υγρό στοιχείο, τη θάλασσα, το πετρέλαιο, τα ατυχήματα, τα χημικά, τα φάρμακα θα είναι στην επικαιρότητα.

Φθινοπωρινή ισημερία

Στις 22/09, ο Ήλιος προχωρά στον Ζυγό και το φθινόπωρο διαδέχεται το καλοκαίρι ουσιαστικά, ενθαρρύνοντας μας να δώσουμε προσοχή στις σχέσεις μας και στο πώς συνυπάρχουμε, συνεργαζόμαστε με τους ανθρώπους στη ζωή μας.

Πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 47 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*