Καιρός: Έρχεται νέα κακοκαιρία – Η πρόγνωση για το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου

PARALIES SYNNEFIA 23
Newsroom.
03/09/2024 07:02
 
 
 

Νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Τι λέει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Ο πίνακας με τις θερμοκρασίας από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ο καιρός για το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου φαίνεται ότι κλείδωσε και θα υπάρξει μια περιορισμένη αστάθεια. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η θερμοκρασία επιστρέφει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, ενώ ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε σήμερα πως το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τα νέα μετεωρολογικά στοιχεία ένα νέο κύμα κακοκαιρίας πλησιάζει τη χώρα μας από τα δυτικά αυτήν την φορά.

Αν και έως την Τετάρτη δεν θα λείψουν κάποιες μεσημεριανές μπόρες σε ορεινές περιοχές στα ηπειρωτικά, καθώς η θερμοκρασία θα ανέβει η αίσθηση θα είναι ότι το καλοκαίρι επιστρέφει, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Χωρίς ακρότητες ο καιρός των επόμενων ημέρων με ένα σχετικά σταθερό μοτίβο καλοκαιρινών θερμοκρασιών και τοπικών βροχών βασικά σε ορεινές περιοχές, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε από την Πέμπτη, ενώ όλες τις ημέρες οι άνεμοι δεν θα δημιουργούν προβλήματα στα πελάγη μας.

Πιο αναλυτικά, τη Τρίτη περιμένουμε λίγες νεφώσεις με τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα δυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 32 με 34 βαθμούς, έως 30 στο νότιο Αιγαίο.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς.

Και στις Κυκλάδες γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 31 βαθμούς.

Την Τετάρτη περιμένουμε μπόρες το μεσημέρι στα ορεινά με αρκετό ήλιο στα υπόλοιπα.

Οι βοριάδες έως 6 μποφόρ, η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Ο Σάκης Αρναούτογλου από την πλευρά του έδωσε στη δημοσιότητα τον πίνακα με τις θερμοκρασίες έως 8 Σεπτεμβρίου. Όπως φαίνεται η θερμοκρασία θα κινηθεί σε τιμές από 32 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε τον πίνακα που ανέβασε ο Σάκης Αρναούτογλου:

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*