Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 28χρονο Ιταλό «μάγο» του «ξαφρίσματος» ρολογιών

Newsroom
03/09/2024 13:00
 
 
 

 

Την επίσημη ανακοίνωση εξιχνίασης της αφαίρεσης ρολογιού χειρός από Ούγγρο τουρίστα στη Μύκονο προχθές Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου δημοσιοποίησε η Ελληνική Αστυνομία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Συνελήφθη άμεσα μέλος εγκληματικής οργάνωσης για διάπραξη ληστείας

Συνελήφθη προχτές Κυριακή (1 Σεπτεμβρίου 2024) στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, ένας 28χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη ληστείας και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει άλλα τρία άτομα τα οποία αναζητούνται.

Όπως διακριβώθηκε, στο πλαίσιο επισταμένης αστυνομικής έρευνας και αξιοποίησης στοιχείων, πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας ο 28χρονος επιτέθηκε σε πολίτη και αφαίρεσε από την κατοχή του ρολόι χειρός μεγάλης χρηματικής αξίας. Ωστόσο ο παθών με την βοήθεια φιλικού του προσώπου ανέκτησε το ρολόι ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή με δίκυκλο όχημα.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό έπειτα από άμεσες και επισταμένες ενέργειες κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν τον δράστη.

Παράλληλα από τα συλλεγθέντα στοιχεία προέκυψε ότι ο 28χρονος ενεργούσε ως μέλος συμμορίας αλλοδαπών που είχε μεταβεί πρόσφατα στο νησί.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και το ποσό των 150 ευρώ που κατασχέθηκε ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*