Ζώδια: Ταύροι, νιώθετε έτοιμοι να να κλείσετε παλιά κεφάλαια, σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου

Newsroom.
06/09/2024 07:21
 
 
 

 

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η  θετική αστρολογική όψη φέρνει αισιοδοξία, ευκαιρίες και συναισθηματική αρμονία.

Κριός

Το σκηνικό της ζωής σας μπορεί να μοιάζει με ένα ονειρικό τοπίο ταινίας. Μια σειρά από τυχαία γεγονότα έρχονται για να σας υπενθυμίσουν ότι δεν είστε εδώ για να καλύψετε τις προσδοκίες άλλων αλλά τις δικές σας καλλιτεχνικές εμπνεύσεις. Ποιες ήταν οι προσωπικές σας πηγές έμπνευσης; Πώς μπορείτε να ευθυγραμμίσετε τις πράξεις και τις αποφάσεις σας περισσότερο με αυτές τις πηγές παρά με τις εξωτερικές πιέσεις;

Ταύρος

Σήμερα, μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να κλείσετε παλιά κεφάλαια και να δώσετε πνοή σε νέα ξεκινήματα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, μπορεί να έχετε προβληματιστεί σχετικά με τη συμπεριφορά σας και τον τρόπο με τον οποίο οι πράξεις σας επηρεάζουν την εξωτερική σας πραγματικότητα. Μπορεί τώρα να έχετε μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με το γιατί έχετε πάρει ορισμένες αποφάσεις και αν κινείστε στην ζωή με βάση το θάρρος ή τον φόβο σας.

Δίδυμοι

Σήμερα, ίσως νιώσετε την ανάγκη να ξεπεράσετε τους σημερινούς σας ορίζοντες και να ξεφύγετε από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να αφήσετε να φύγουν από πάνω σας. Δεσμευόμενοι σε πράγματα που αμφισβητούν παλιές πεποιθήσεις και κρίσεις, δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να σπάσει τις περιοριστικές πεποιθήσεις και να σας δείξει τι είναι δυνατό πέρα και από την πιο τρελή φαντασία σας.

Καρκίνος

Οι δημιουργικές αλλαγές έρχονται πυκνά και γρήγορα στο χώρο του δικτύου σας. Μερικές φορές, οι παλιοί μέντορες δεν μπορούν πλέον να σας καθοδηγήσουν στο επόμενο σημείο ανάπτυξής σας. Ευχαριστήστε τους και προχωρήστε. Ποιον πρέπει να επιστρατεύσετε για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο; Προσδιορίστε τις ιδιότητες ή τις γνώσεις που πρέπει να διαθέτουν αυτοί οι νέοι μέντορες και βγείτε για να κάνετε την έρευνά σας.

Λέων

Σκεφτείτε την τελευταία φορά που επιτρέψατε στον εαυτό σας να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα σας χωρίς το φόβο της αποτυχίας. Το να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας μπορεί να σας βοηθήσει να κατακτήσετε τα φυσικά σας ταλέντα, τις ικανότητες και την αυτοπεποίθησή σας.

Ακόμη και αν δεν έχετε δει κανέναν γύρω σας να παίρνει τέτοια ρίσκα, θεωρήστε το ως μία κίνηση για να ενισχύσετε τον εαυτό σας.

Παρθένος

Σήμερα, μπορεί να αποκτήσετε περισσότερη διορατικότητα και να δείτε με αντικειμενικό τρόπο το πώς αισθάνεστε. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ενδοσκόπηση, καθώς μπορείτε να αποστασιοποιηθείτε από τις εμπειρίες σας και να τις δείτε από μια ευρύτερη οπτική γωνία.

Ίσως νιώσετε την ανάγκη να αποσυρθείτε και να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας σε ιδιωτικό χώρο, μακριά από εξωτερικούς περισπασμούς. Βάλτε το τηλέφωνό σας στην σίγαση, κλείστε το ημερολόγιο με τις εργασίες σας και μην εξηγείτε υπερβολικά γιατί χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Ζυγός

Έχετε την τάση να βουτάτε κατευθείαν σε νέα σχέδια όταν όλα είναι τέλεια οργανωμένα. Φορέστε τα καλά σας και κάντε το άλμα στις νέες προοπτικές. Πώς μπορεί να σας ωφελήσει η ανάληψη δράσης εν μέσω αβεβαιότητας; Σκεφτείτε τα πιθανά πλεονεκτήματα του να αξιοποιείτε νέες ευκαιρίες ακόμη και όταν τα πράγματα δεν είναι τέλεια οργανωμένα. Μερικές φορές οι καλύτερες ιδέες έρχονται όταν βρίσκεστε σε εγρήγορση. Δεν θα το μάθετε όμως ποτέ αν δεν κάνετε το άλμα.

Σκορπιός

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παρατηρήσετε το στυλ επικοινωνίας σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας: Δημιουργεί ο τρόπος που επικοινωνώ έναν υγιή χώρο για την κατανόηση διαφορετικών απόψεων; Επικοινωνώ με τους άλλους με τρόπο που προάγει το άνοιγμα και τη μη κριτική; Επιπλέον, επανεκτιμήστε αν οι αξίες της σχέσης σας ευθυγραμμίζονται με τις πράξεις σας. Για παράδειγμα, αν στοχεύετε να προωθήσετε σχέσεις προσανατολισμένες στην ανάπτυξη, εμφανίζεστε με ανάλογο τρόπο στις συνεργασίες σας;

Τοξότης

Αφήστε τον ζαλισμένο εαυτό σας να βγει στον καθαρό αέρα. Ακόμα κι αν τα πράγματα μοιάζουν να έρχονται προς το μέρος σας με ταχύτητα 100 χιλιομέτρων την ώρα μπορεί να ανακαλύψετε ξανά πώς είναι ο αληθινός αυθορμητισμός. Τι σημαίνει αληθινός αυθορμητισμός για εσάς; Πώς διαφέρει από την παρορμητικότητα ή την απερισκεψία; Γράψτε για εμπειρίες στις οποίες νιώσατε ότι αποδεχόσασταν πραγματικά τον αυθορμητισμό σας.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις, ιδίως οι ρομαντικές, θα πρέπει να είναι πιο απλές και να μοιάζουν λιγότερο με σενάριο χολιγουντιανού δράματος. Αν το μόνο που έχετε κοινό με τον σύντροφό σας είναι να ανταλλάσσετε τα νέα για τις δουλειές σας την ώρα του φαγητού τότε ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε παραστάσεις. Πώς αξιολογείτε αν οι ρομαντικές σας σχέσεις είναι ικανοποιητικές και ευθυγραμμισμένες με τις αξίες σας; Αναλογιστείτε τα κριτήρια που χρησιμοποιείτε για να καθορίσετε αν μια σχέση αξίζει να συνεχιστεί.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να στηριχτείτε στην εσωτερική σας ιδιοφυΐα. Είμαστε όλοι καινοτόμοι. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους γύρω σας, καθώς ποτέ δεν ξέρετε ποιος μπορεί να σας βοηθήσει να τις υλοποιήσετε. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να πειραματιστείτε με τη συνήθη ρουτίνα και τα σχέδιά σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ξαφνικά ότι είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις πιο αποτελεσματικά.

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να βγάλετε τον εαυτό σας από τις σκέψεις που σας παρασύρουν σε ένα ψυχικό κολαστήριο. Απελευθερώστε τα «πρέπει» και το «τι θα γινόταν αν…» και κάνετε χώρο για τις νέες συνθήκες που έρχονται. Πώς μπορείτε να μετατοπίσετε την εστίασή σας από τις λύπες του παρελθόντος στις σημερινές ευκαιρίες; Προσδιορίστε κινήσεις ή αλλαγές που μπορούν να σας βοηθήσουν να κατευθύνετε την ενέργειά σας προς θετικές και παραγωγικές επιδιώξεις. Έτσι δεν θα αισθάνεστε παγιδευμένοι σε μία αρνητική συνομιλία με τον εαυτό σας και σε έναν φόβο ότι το παρελθόν θα επαναληφθεί.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*