Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Η νέα εποχή αφήνει υποσχέσεις, ιδανικό ξεκίνημα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Newsroom.
08/09/2024 00:24
 
 
 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την εποχή Γιοβάνοβιτς η Εθνική Ελλάδας, η οποία νίκησε 3-0 τη Φινλανδία στο Γ. Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα της στο Nations League.

Δύο γκολ πέτυχε ο εξαιρετικός Φώτης Ιωαννίδης (23’, 76’) ενώ ενδιάμεσα είχε σημειώσει αυτογκόλ ο Κάλμαν (37’).

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να έχει η Εθνική Ελλάδας στην εποχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Η γαλανόλευκη επικράτησε με 3-0 της Φινλανδίας στο Γ. Καραϊσκάκης και πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς στο Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Φώτη Ιωαννίδη που σκόραρε δύο φορές, στο 23’ κλέβοντας την μπάλα από τον Χρανέσκι και στο 76’ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μπακασέτα. Ενδιάμεσα, η Εθνική Ομάδα είχε βρει δίχτυα στο 37’ με αυτογκόλ του Κάλμαν έπειτα από γύρισμα του Τσιμίκα.

Έτσι η Εθνική μπήκε με το δεξί στη League B του Nations League και θα ψάξει το δύο στα δύο την Τρίτη (10/9, 21:45) απέναντι στην Ιρλανδία στο Δουβλίνο.

Πλέον η Εθνική Ομάδα στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της Τρίτης (10/9, 21:45) απέναντι στην Ιρλανδία στο Δουβλίνο για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League.

  • ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (65’ Σιώπης), Μάνταλος (65’ Ζαφείρης), Μπακασέτας (77’ Βαγιαννίδης), Χατζηγιοβάνης (46’ Κωνσταντέλιας), Πέλκας, Ιωαννίδης (77’ Παυλίδης)
  • ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χραντέσκι, Πέλτολα, Ιβάνοβ, Χόσκονεν, Καμαρά (82’ Γουάλτα), Άντμαν (62’ Κέσκινεν), Λουντ (62’ Γένσεν), Σούλερ (45’ Νισίλα), Σταχλ, Γκάλβεζ, Κάλμαν (62’ Πογιάνπαλο)

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*