Ζώδια: Παρθένε, όλα αυτά που σκέφτεσαι θέλεις να τα βάλεις σε μια σειρά και να δεις πώς πηγαίνει το πράγμα

Newsroom.
08/09/2024 07:16
 
 
 

Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει προκλήσεις και περιορισμούς, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την εργασία, την οργάνωση και την πειθαρχία.

Τα Ζώδια της Κυριακής 08.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, είναι μια μέρα που προσπαθείς να δεις τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος και να κατανοήσεις πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ουσία σε κάθε σου βήμα και κίνηση. Ναι, δεν παραμερίζεις την εξέλιξη, όμως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε μια διαδικασία υπερανάλυσης, ενώ θυσιάζεις την ξεκούραση σου για να δουλέψεις πάνω σε σημαντικά για εσένα ζητήματα. Σίγουρα στη δουλειά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να δεις κάποιες καταστάσεις βαθύτερα και να διαχωρίσεις τη θέση σου από αυτά που δε σου αρέσουν. Απλά προσπάθησε να το κάνεις με ψυχραιμία και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, βασιζόμενος στο πώς νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Κάνε ένα βήμα πίσω και προσπάθησε να τα δεις όλα από μια απόσταση.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είναι μια μέρα που βρίσκεις κάποια κοινά σημεία με συνεργάτες και άτομα που σε περιτριγυρίζουν και αυτό σε βοηθά πολύ να οργανωθείς και να βάλεις σε μια σειρά το τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Αυτό που θέλω να προσέξεις – και να τσεκάρεις ξανά – το πόσο εφικτοί και ρεαλιστικοί είναι αυτοί οι στόχοι. Ένα άλλο που θέλω να έχεις κατά νου είναι ο τρόπος που απευθύνεσαι στους άλλους. ναι, υπάρχει η πίεση των ημερών, όμως αυτό δε σημαίνει πως οι άλλοι μπορούν να το κατανοήσουν και να δεχτούν το οτιδήποτε λες. Πάντως, έχεις ευκαιρίες μέσα στη μέρα να αναδείξεις τη δουλειά σου και να προβάλεις με επιτυχία το τι μπορείς να κάνεις.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα μπορείς εύκολα να βάλεις σε μια σειρά όσα πρέπει να κάνεις και να δομήσεις τις κινήσεις σου πιο προσεκτικά, κυρίως στο κομμάτι της δουλειάς. Το σημαντικό είναι να μην χαλαρώσεις μόλις μπουν όλα σε μια ροή, καθώς μπορεί να υπάρχει ένα παρασκήνιο στη δουλειά ή μια αδυναμία σου να κατανοήσεις κάποιες λεπτομέρειες σε σημαντικά ζητήματα και αυτό να επηρεάσει την απόδοσή σου. Συναισθηματικά, βρίσκεις ευκαιρίες να επεξεργαστείς τα δεδομένα και να δεις κατά πόσο επηρεάζεσαι. Τέλος, κάποια οικονομικά θέματα ίσως σε κάνουν να ανεβάσεις τους τόνους ή να βάλεις περισσότερα στο πρόγραμμα, προκειμένου να ρεφάρεις από τα έξοδα των προηγούμενων ημερών.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, νιώθεις πως μπορείς να βάλεις πολλά σε μια σειρά και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σε απασχολούν ή να λύσεις διαφορές με τους άλλους που σε ρίχνουν ψυχολογικά και δε σε αφήνουν να εκφραστείς όπως θέλεις. Κάτι που το καταφέρνεις όσο παραμένεις ψύχραιμος και δεν σκαλίζεις κάποια παλιά περιστατικά, για να στηρίξεις και να επιχειρηματολογήσεις για τις απόψεις σου. Είναι εύκολο να εξηγήσεις τη θέση σου και τη στάση που είχες και να λυθεί έτσι το όποιο πρόβλημα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος, ο τόνος και το ύφος που θα χρησιμοποιήσεις. Μπορεί να έχεις δίκιο, στους άλλους όμως μπορεί να φανεί πως γίνεσαι επιθετικός και έντονος. Έχε το αυτό κατά νου.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα έχεις μια σχετικά καλή ψυχολογία και προσπαθείς να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια με έναν πιο δομημένο τρόπο. Σημασία για σένα έχει να ξαναβρείς αυτή την ασφάλεια που χρειάζεσαι και πάνω σε αυτό βασίζεις τις κινήσεις σου σήμερα. από την άλλη, καλό είναι να προσέξεις λίγο το πόσο και πού ξοδεύεις χρήματα, γιατί φαίνεται να το παρακάνεις. Ενώ μπορείς να το φτιάξεις και να το χειριστείς σωστά, κάπου παρασύρεσαι και δεν πρέπει. Τέλος, υπάρχουν παρασκηνιακές εξελίξεις που θα νιώσεις πως θα σε αναγκάσουν σε κινήσεις για να προλάβεις κάτι χρονικά. Ωστόσο, προσπάθησε να το δεις πιο ψύχραιμα και να μην κινηθείς με παρορμητικότητα και βιασύνη.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα όλα αυτά που σκέφτεσαι θέλεις να τα βάλεις σε μια σειρά και να δεις πώς πηγαίνει το πράγμα. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως ναι μεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους απέναντι και βλέπεις να βγαίνει μια άκρη, αυτό που δεν βλέπεις – και πιθανότατα ούτε και υποψιάζεσαι – είναι πως κάποιοι από αυτούς τους απέναντι προσπαθούν να πάρουν κάτι από εσένα. Να εκμεταλλευτούν ίσως μια κατάσταση και να χτίσουν κάτι πάνω στα λεγόμενά σου. Πρόσεξέ το αυτό. Κάποια σκηνικά με τους φίλους ίσως ανεβάσουν περισσότερο τους τόνους και πάνω στα νεύρα σου θα πεις πράγματα που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Σκέψου πριν μιλήσεις και άσε την ειρωνεία στην άκρη.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη κάποια οικονομικά σου ζητήματα, προκειμένου να διαχειριστείς και αυτό το άγχος που σε έχει πιάσει αυτές τις μέρες. Κάτι που το καταφέρνεις εύκολα, αρκεί να μην παρασυρθείς και αρχίσεις να κάνεις ουτοπικούς προγραμματισμούς και πλάνα. Θέλει οργάνωση και σωστή διαχείριση των πληροφοριών που έχεις. Έτσι κι αλλιώς, διατηρείς την ψυχραιμία σου σε αυτό το κομμάτι και η ήρεμη ψυχολογία σου θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες μέσα στη μέρα να επεξεργαστείς αυτά που θέλεις. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πώς αντιδράς σε καταστάσεις στη δουλειά που σου δημιουργούν μια ανασφάλεια με την εξέλιξη που έχουν. Δε χρειάζεται να βιάζεσαι!

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα έχεις μια διάθεση να οργανώσει πολύ καλύτερα τις κινήσεις σου στο επαγγελματικό σου κομμάτι, αλλά και να κάνεις διακριτά τα όρια που θέλεις να θέσεις και στα προσωπικά σου θέμα, με ηρεμία και σιγουριά. Σίγουρα υπάρχει μια τάση να βάλεις στοιχεία υπερβολής στον τρόπο που εκφράζεσαι, κάτι που μπορεί να περάσει μια διαστρεβλωμένη εικόνα στους άλλους σήμερα. Εσύ νιώθεις πως μπορείς να επεξεργαστείς βασικές λεπτομέρειες, το ότι ακούς διάφορα γύρω σου σε κάνει να παγώνεις κάπως τις κινήσεις σου ή και να κινείσαι πεισματικά προς την κατεύθυνση που θέλεις εσύ. Σαν αντίδραση σε αυτά που αντιλαμβάνεσαι σαν δριμεία κριτική.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα προσπαθείς να διαχειριστείς με ψυχραιμία κάποιες αποκαλύψεις που σου γίνονται και να βάλεις σε μια σειρά τα δεδομένα σου για να βγάλεις άκρη. Παρά το γεγονός ότι θέλεις να διατηρήσεις μια ψύχραιμη εικόνα, είναι εύκολο να χάσεις τη μπάρα και να παρασυρθείς συναισθηματικά από αυτά που βλέπεις και μαθαίνεις. Θέλεις γεγονότα και δε μπορείς να τα βρεις εύκολα. Έχεις νέα σήμερα για μια εξέλιξη στη δουλειά που θα σε ωφελήσει αρκετά και παίρνεις μια ανάσα. Τέλος, δώσε βάση στον περίγυρό σου και μην προσπαθείς να αρπάξεις ευκαιρίες που δεν θα σε ωφελήσουν κάπου. Καλό το ρίσκο, αλλά όχι για σήμερα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα εστιάζεις στο κομμάτι της παρέας σου και κάποιες συζητήσεις που κάνεις ίσως σου αποδείξουν το πόσο σημαντικές είναι οι φιλίες που έχεις χτίσει. Από την άλλη, θα χρειαστεί να δώσεις βάση σε πράγματα που ακούς και σου ακούγονται ως γεγονότα, ενώ είναι υπερβολικά. Ψεματάκια στην ατμόσφαιρα μπερδεύουν την κατάσταση. Είναι εύκολο να ξεχωρίσεις την ποιότητα των άλλων από τις απόψεις τους, ενώ και η δική σου στάση εύκολα μπορεί να σε γλιτώσει από μπερδέματα. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι το πώς αντιδράς σε αλλαγές στο κομμάτι των συνεργασιών σου, γιατί γίνεσαι έντονος και προσπαθείς να καταφέρεις το ακατόρθωτο, ακόμα κι αν βλέπεις το τι ζημιά σου κάνει αυτό.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, δίνεις βάση στο πώς κινούνται τα πράγματα στο κομμάτι της καριέρας σου και στο επαγγελματικό σου ευρύτερα. Από το πρωί δίνεις βάση σε καταστάσεις που σου δημιουργούν μια ασφάλεια δημιουργούν μια σταθερότητα στο κλίμα, για να μπορέσεις να ανοιχτείς περισσότερο και να βεβαιωθείς πως είσαι σε καλό δρόμο. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι στα ψιλά γράμματα, τα οποία για κάποιο λόγο αγνοείς σήμερα. Κάποια οικονομικά σου θα τακτοποιηθούν πιο εύκολα μέσα στη μέρα και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις μια ανάσα. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι τα ρίσκα που παίρνεις στη δουλειά. το να «κόψεις δρόμο» σήμερα δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα κάνεις διάφορες συζητήσεις και δίνεις βάση σε αυτές που θεωρείς πιο σοβαρές. Αυτό που πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι πως εύκολα μπορεί να παρασυρθείς από τις απόψεις ατόμων που δεν έχουν βάση, απλά και μόνο επειδή ταιριάζουν με κάποια από τα πιστεύω σου. Επίσης, μην ασπάζεσαι θέσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση αργότερα. Τώρα, μέσα από τις επαφές που κάνεις θα υπάρξουν ίσως κάποιες συνεργασίες ή θα βρεις τον τρόπο να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες σου. αυτό που θέλω να προσέξεις πολύ είναι το πόσο «επιθετικό» κάνεις το μάρκετίνγκ σου, ειδικά αν είσαι σε φάση που ψάχνεις δουλειά ή θέλεις να προωθήσεις ένα δικό σου επαγγελματικό βήμα.

Πηγή: athensvoice.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 45 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*