Έξι συλλήψεις σε Μύκονο, Πάρο και Σαντορίνη

Newsroom.
10/09/2024 13:56
 
 
 

 

Τρεις ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη για πλαστογραφία, παράνομη εγκατάσταση – (κατασκήνωση), ναρκωτικά και ηχορύπανση.

Πιο αναλυτικά:
* Χθες Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρείς αλλοδαποί ηλικίας 27, 31 και 33 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Αυστρία και την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

* Χθες Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 40χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε εγκατασταθεί – κατασκηνώσει σε δημόσιο χώρο χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής.

* Σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 22χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε
μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

* Σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 29χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος απ’ το οποίο αναπαράγονταν μουσική πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου.

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 69 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*