Μήνυμα Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης για «την έναρξη της σχολικής χρονιάς»

Newsroom.
11/09/2024 10:08
 
 
 

To μήνυμα του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης, Αλέξανδρου Αθανασίου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς:

«Σήμερα χτύπησε το πρώτο κουδούνι και οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία, φέρνοντας μαζί τον ενθουσιασμό και τη θετική τους διάθεση. Η έναρξη της σχολικής χρονιάς ανοίγει έναν νέο κύκλο γνώσης, δημιουργίας, έμπνευσης και κοινωνικοποίησης. Νέοι στόχοι και προσδοκίες, φρέσκιες ιδέες, όρεξη και αγάπη για μάθηση αποτελούν τα κύρια συστατικά για μια επιτυχή εκπαιδευτική διαδικασία, στην οποία όλοι μας – μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και τοπική αυτοδιοίκηση – είμαστε συνοδοιπόροι και συνεργάτες.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης στέκεται διαχρονικά και σταθερά δίπλα στην μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, με διάθεση συνεργασίας και υποστήριξης, και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και τη φετινή χρονιά, προκειμένου να διασφαλιστεί ένα λειτουργικό, ευχάριστο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον, που θα προσφέρει στους νέους δυνατότητες και ευκαιρίες για να υλοποιούν τα όνειρα και τα ενδιαφέροντά τους.

Αγαπητά μας παιδιά, αγαπητοί εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Σας εύχομαι να έχετε μια καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους!

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης
Αλέξανδρος Αθανασίου»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 24 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*