Πρόσληψη Ψυχολόγου στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τήνου για Υποστήριξη Ψυχικής Υγείας

Newsroom.
12/09/2024 15:34
 
 
 

Μεριμνώντας για τη ψυχική υγεία όσων έχουν ανάγκη, ο Δήμος Τήνου προχώρησε στην πρόσληψη μιας Ψυχολόγου-Συστημικής Ψυχοθεραπεύτριας, μέσω ΑΣΕΠ, στο Κέντρο Κοινότητας.

Η μέριμνα και η φροντίδα της ψυχικής υγείας είναι δικαίωμα όλων και από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του, ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς, έθεσε ως προτεραιότητα την πρόσληψη Ψυχολόγου στο Κέντρο Κοινότητας, αντί οποιασδήποτε άλλης ειδικότητας που προωθούνταν στο πρόσφατο παρελθόν.

O Δήμος Τήνου στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς του δημότες και κατοίκους του και προκείμενου να στηρίξει το δύσκολο έργο γονιών και εκπαιδευτικών, θα υλοποιεί μέσω του Κέντρου Κοινότητας δράσεις ψυχολογικής υποστήριξης – συμβουλευτικής προς γονείς και δασκάλους.
Οι δράσεις θα υποστηρίζονται από την νέα ψυχολόγο του Δήμου και θα περιλαμβάνουν ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες (σεμινάρια) ανάλογα.

Η Ψυχολόγος μπορεί να προσφέρει συνεδρίες ατομικές, οικογενειακές και ζεύγους καθώς και συμβουλευτική γονέων, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μέσα σε κλίμα απόλυτης εχεμύθειας και εμπιστοσύνης. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας θα έχει ουσιαστικό ρόλο από σήμερα στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόληψης της ψυχικής υγείας του νησιού και θα παρέχει δωρεάν συμβουλευτική ψυχολογική υποστήριξη στους κατοίκους του Δήμου Τήνου.

Όσοι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν ψυχοκοινωνικά προβλήματα, μπορούν να αναζητούν βοήθεια στην υπηρεσία μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και ραντεβού, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 – 15:00) στα τηλέφωνα 2283360154, 2283360134, 2283360144, 2283360117 ή αυτοπροσώπως ή στο e-mail : dtkk@1516.syzefxis.gov.gr

Διεύθυνση:
Δημαρχείο Τήνου, Κέντρο Κοινότητας
Ευαγγελιστρίας 72, Χώρα Τήνου Τ.Κ. 84200
Υπεύθυνη Επικοινωνίας : Πετροπούλου Ιωάννα, Ψυχολόγος Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τήνου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*