Λήξη του Φεστιβάλ Νάξου 2024: Ένα ταξίδι τέχνης και πολιτισμού ολοκληρώνεται με επιτυχία

Newsroom.
12/09/2024 15:13
 
 
 

 

Με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, ολοκληρώνεται η κύρια φάση του Φεστιβάλ Νάξου 2024, έχοντας προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα γεμάτο μουσική, θέατρο, χορό και εικαστικές τέχνες.

Η διοργάνωση διακρίθηκε και φέτος για την ποιότητα και την ποικιλία των εκδηλώσεων, την εκλεκτή συμμετοχή καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες που συνέβαλαν στην επιτυχία του Φεστιβάλ με την παρουσία και το ταλέντο τους. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε στο κοινό που αγκάλιασε τις εκδηλώσεις με την ενεργή συμμετοχή του, καθώς και στους χορηγούς μας, των οποίων η πολύτιμη στήριξη έκανε εφικτή την πραγματοποίηση της 24ης διοργάνωσης του πολιτιστικού θεσμού της Νάξου. Ενός θεσμού που λειτουργεί υπό από την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενώ εφέτος τιμήθηκε με την Αιγίδα και συνεργασία της Πρεσβείας της Λιθουανίας στην Ελλάδα.

Το Φεστιβάλ Νάξου δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες τέχνης και πολιτισμού στο νησί μας, όπως η όπερα “Ορφέας” του Μοντεβέρντι, που παρουσιάζεται στις 21 Σεπτεμβρίου 2024 στον Πύργο Μπαζαίου, από την Opera Network και το San Felice Ensemble της Φλωρεντίας. Ας σημειωθεί  ότι η εικαστική έκθεση “Φώσφορος & Έσπερος – Διάλογος” στο εσωτερικό του Πύργου Μπαζαίου, θα διαρκέσει έως τις 6 Οκτωβρίου 2024.

Προσβλέποντας σε νέες δημιουργικές συναντήσεις,  ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και πάλι το επόμενο καλοκαίρι.

Καλό φθινόπωρο,
Η Δημιουργική Ομάδα του Φεστιβάλ Νάξου

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*